hits OM MEG, MALIN!! (Mitt hemmelige liv)


OM MEG, MALIN!!

MTF-TRANSKJØNNETHET!
Hei Hei dere, og alle der ute som titter innom denne bloggen her!  
( Innlegget blir skrevet av Kristin Daisy, forfatteren/bloggeren bak www.kdaisy.blogg.no)

Til bekjente og familie av Malin. Mye av det som blir skrevet nedenunder, er temaer som Malin ønsker å ta opp men synes det er utrolig vanskelig i og med at hun ikke har lyst til å såre noen eller skuffe dem på noen som helst måte. Derfor ber jeg dere om å ta kontakt med henne på Facebook og snakke med henne der. P.S dette er informasjon som Malin selv har sagt. " Eneste stedet jeg klarer å snakke om dette er via facebook "

People are who they are, so looks dont matter at all! - Sitert, Kristin Daisy(www.kdaisy.blogg.no)


I en uke nå, har jeg fått/blitt mast/spurt om jeg har lyst til å skrive om Malin, absolutt alt jeg vet om henne. Først vil jeg bare få frem at jeg ikke kjenner henne så utrolig godt enda og har aldri sagt jeg kjenner henne veldig mye, men at jeg lærer å kjenne henne for hver dag som går. 

Kristoffer(Malin) ha lenge hatt et stort ønske om å bli en jente og det har han gjort fra rundt eller før 13 års alderen sin og er nå i en alder av 17 år og bor i Sandefjord. Kristoffer(Malin) er en veldig åpen og ærlig person, veldig snill og hyggelig og. Grunnen til at jeg bruker Kristoffer nå og ikke bare Malin er pga jeg vil få frem at han er en MTF så dere ikke blir helt forvirret dere som har kjent vedkommende i over flere år. Kristoffer(Malin) leter også etter nye mennesker å få kontakt med, nye bekjentskaper er alltids kjekt.

Jentenavnet Kristoffer vil bytte til er Malin og har nå tatt enda ett skritt nærmere drømmen og ønsket sitt i å bli en jente for fullt, hun har nemlig endret navnet sitt på facebook fra Kristoffer til Malin. Dette steget var nokså stort for henne og veldig følelses ladet. Til en som meg, ja inneforstående men samt uteforstående, blir det veldig mye å ta å sortere av tanker og meninger om diverse tanker som blir drøftet ut og frem ut i det åpenbare. 

Malin sier selv at hun ønsker og bli akseptert og forstått. Hun ser på seg selv som rar, men på en god måte og er intressert i andre jenter. Noe som resulterer til at da hun blir en jente fullt ut, ser hun på seg som lesbisk jente. Det er også en del Malin er usikker på og det er hvordan type jente hun ønsker å bli, det hun aller mest tenker på er om hun skal være tynn eller tykk og ha store pupper.

Malin tenker nokså på utseenet sitt veldig mye og, og lurer på om hun skal begynne å gå iført jente klær, men er ikke så flink med moten og er usikker på hva som er fint og hipt nå til dags, så hun bruker innimellom klær i fra moren sin som er fra 60/70 tallet ca. Malin ser for seg som en jente med brune eller blonde lange extentions og kul stil. 

Årets skolegang, er noe Malin har veldig mye i tankene nå i det siste, siden skolen nærmer seg, er det mye hun ønsker å få gjort, men er usikker på hvordan og håper det vil skje. Begynner du på samme skole som henne, vær voksen nok til å støtt henne og aksepter henne enn å le og gjøre narr av henne. Livet blir så mye lettere for henne om det blir gjort og da kan mye annet for henne gå bedre.

Det Malin går igjennom, tilsier at hun må snakke med fagfolk for å holde alle sine følelser og tanker på plass, og til en mye senere tid blir det til at hun skal til Rikshospitalet og delta i et program over 1 år som tilsier at hun skal være, oppføre og ha følelser som en jente har. Akkurat den delen gruer hun seg til, for resultatene av den 1 års testen kan bli mye anderledes enn hva hun tenker seg. En må nemlig få diagnosen som transkjønnethet av en med høyere makt. Får hun diagnosen, kan hun begynne med hormonbehandling og begynne å søke seg til operasjon etter noen år.

Om det fremdeles er noe som er uklart for deg, er det bare ta å spørre Malin på facebook over mail og du får tak i henne her: Malin Pedersen @ Facebook

Hvorfor Malin akkurat velger meg til å skrive noe som dette om seg, er jeg aldeles ikke klok over. Om du har noen anelse på det, kommenter det gjerne på min blogg www.kdaisy.blogg.no

Håper dere har fått litt mere innblikk hvem Malin er og litt mer om prosessen Malin skal gå igjennom!

- Malin Pedersen via KDAISY -
Designet er laget av Silje Lien.

Malin Kristiane

Widgets