hits Psykologen|kjøretime (Mitt hemmelige liv)


Psykologen|kjøretime

I går var jeg hos psykologen klokken 10, og kjøretime med bil klokken 15:45.

 

I går sov jeg litt lengere, grunnen var at jeg skulle til psykologen klokken 10, så jeg slapp de 2 første øktene på skolen. Ganske deilig egentlig.

På vei til psykologen øvelseskjørte jeg, siden det er viktig å trene på nå som jeg skal forberede meg på å ta bilsertifikatet nåkommende januar.

På psykologen ble timen todelt, altså foreldrene mine skulle få 20 minutter alene med psykologen, også skulle jeg komme inn når jeg ble hentet. Det tokk lengere tid enn ventet.. Ikke 20 minutter, men 50 minutter. Merket det så vidt, var litt tankeskapende at de brukte så lang tid, kanskje fordi foreldrene mine hadde mye i tankene? De 50 minuttene satt jeg bare på facebook og VG, deriblant facerapet faren min fra hans IPad.

Jeg velger å skrive dette fordi jeg er åpen for alle slags kommentarer og meninger om dette, selvfølgelig vil jeg motta dritt, men det for så være.

Det vi snakket om var hvordan jeg ville forandre meg i henhold til hvordan holdningene, reaksjonene og ?hvordan-jeg-oppfører-meg-mot-andre? blir på skolen, i samfunnet, hjemme, kjæreste, etc. Det fikk meg selvfølgelig til å tenke. Men å tenke er vell bra i denne sammenhengen;)

Etter psykologtimen dro jeg og foreldrene mine på butikken, for å kjøpe lunsj til meg. Ble veldig glad for det. Det fikk meg i alle fall i veldig godt humørJ

Deretter øvelseskjørte jeg til skolen for å ta de 2 siste skoletimene fra 12-15:30.

Etter skolen ringte jeg kjæresten min mens jeg gikk nedover til byen for å ta den aller første kjøretimen min. Jeg ble møtt av en hyggelig resepsjonist, og deretter kom kjørelæreren min.

Jeg fikk informasjon på hvordan dette opplegget ville fungere, men også tips på hva som er viktig.  Vi satte oss inn i en helt ny bil kjøreskolen hadde fått ( så om det  blir noen skrammer kan de skylde på meg -.-)

Bilen var veldig uvandt for meg, så tokk rundt 4-5 kvelinger av bilen før jeg ble vandt til den. Kjørelæreren fortalte han ble aldri sur, noe som er en veldig god egenskap å ha som person.

Jeg fikk tips på hvordan jeg skulle gjøre nedtrapping av giret på mest effektiv måte. Også snakket vi sammen og ble kjent med hverandre (Han ble egentlig mest kjent med meg, husker ikke navnet hans engang -.- ). Deretter kjørte han meg hjem, også avtalte vi time neste onsdag klokken 12:15 for dobbelttimeJ

Når jeg kom hjem stod det øving på temaet, siden jeg har nemlig prøve i samfunnsfag i dag (tirsdag), og prøve i markedsføring & ledelse på torsdag. Må forresten ikke glemme presentasjonen jeg skal ha på fredag.

-Peace-

                - Malin
Skrevet av: Merethe
09.10.2012 11:35

Så bra å høre at læreren din ikke blir sur :-) Jeg fikk først en kjørelærer som ble sur for alt, så jeg valgte å bytte. Lykke til med kjøringen :-)

Skrevet av: Aud-Karin Hay
09.10.2012 11:43

Lykke til med kjøringen :)

Skrevet av: Malin Kristiane
09.10.2012 13:38

Aud: :D

Skrevet av: Marielle Kristine
09.10.2012 13:45

Hihih, stolt av deg, jenta mi. :3 I know u can do it. <3Designet er laget av Silje Lien.

Malin Kristiane

Widgets