hits Gjesteinnlegg! (Mitt hemmelige liv)


NED TELLING!!

Hei hei KDAISY her!Om ikke så veldig lenge kommer eieren av denne bloggen hjem igjen. Blir utrolig koselig å få henne hjem igjen og prate mer med henne, enn sånn korte samtaler nå og da. Lenge så har jeg og Malin snakket mye med hverandre om å møtes og finne på noe gøy å gjøre. Rundt den 24 juli, tenker jeg meg nedover å møte henne for noen dager, før det bærer videre ned over på hytta før jeg skal i Bryllup til søsteren min. Poenget med at jeg skriver dette her, er for at MALIN skal vite at hun ikke mister meg på noen som helst måte og at jeg er her for henne uansett hva det måtte være og jeg er alltids lett på tråden om det skulle oppstå noe vanskelig for henne, da er jeg her og hun kan dele det med meg!

Jeg er utrolig glad i Malin og hun begynner å få et godt plass i hjertet mitt og det er ikke LETT for folk å få det til hos meg, det at hun klarer det er bare et pluss for henne. Malin var jo bare først og fremst en vanlig leser av min blogg, men så tittet jeg inn på bloggen hennes og leste om henne og vips hadde vi hverandre på facebook og nå snakker vi sammen hver eneste dag. For Malin, betyr det utrolig mye at hun kan snakke med meg ( etter hva jeg har forstått i hvert fall ) om hva som enn måtte plage henne og hva hun ellers har i tankene.

Da jeg får høre at ..".. Neei der mistet jeg enda noen venner " Blir jeg på en måte lei meg og såret over for at det faktisk er mennesker der ute i verden som ikke forstår og skjønner hva hun går igjennom. Føler du deg truffet av dette, er ikke det meningen altså.

Poenget mitt nå og er at det Malin går igjennom er en utrolig stor prosess og da oppstår det nedturer og oppturer for henne. Støtter du Malin fullt ut og stiller opp for henne om det er noe, lik facebook siden hennes: http://www.facebook.com/groups/315547485199041/ Legg igjen gode ord, bilder eller noe lignendes som viser at du er her for henne!

Hvorfor skal hun miste alle vennene sine ved å bli den hun er fullt ut?
 

 

Siden Malin likte at jeg brukte dette bildet av henne tidligere, bruker jeg det nå og.
Malin ønsker og at jeg skal skrive om seg siden hun mener jeg skriver veldig dypt og at det hjelper henne på mange måter.

Det er utrolig koselig å høre at mine ord og meninger hjelper noen og at budskapet mitt faktisk kommer ut og blir sett og lest og tatt i mot med glede. Har kke noe vanskligheter om å skrive meningsfulle tekster da jeg vet det blir satt pris på. Vet ikke om jeg får lov til å nevne dette her, men Malin har også nevnt meg indirekte for psykologen sin og det er utrolig koselig å få høre og vite at det jeg sier og gjør blir satt utrolig mye pris på og at det gleder henne så.

Søta mi, stå på og du kommer langt. Du er utrolig sterk som har kommet dit du har kommet nå i denne reisen din og under denne reisen, ble du kjent med meg. Noe jeg kan tenke meg til at du ikke angrer på nå. 

Igjen, nok en gang. Er utrolig glad i deg og gleder meg til om noen dager nå! Før det skal du være på ferie i en uke og jeg skal på festival og så endelig møtes vi! Da skal dere få enda flere innlegg av meg om kjønneste og vakkre Malin. <3

Ha en fin kveld videre folkens, blogges vi siden!

- KDAISY -
www.kdaisy.blogg.no 

 

MALIN KJÆRE MALIN!!

Hei hei folkens!
Noen ord fra Malin kommer mens hun er i Spania , men er jeg som skriver det for henne!

" No matter gay, straight, bi, lesbian, transgendered life. I'm on my right track baby I was born to survive. "

Først og fremst vil jeg bare si at jeg er utrolig stolt av deg og glad i deg Malin og ønsker deg alt ditt beste fremover og er det noe, er jeg lett på tråden!

Malin er på ferie og er nå i Spania. For noen dager siden fikk jeg et spørsmål om hvor mye et plagg koster og jeg svarte at det kommer helt an på merkene og sa at hun i første om gang burde gå etter den billige varianten og ikke dyre. Men igjen det er opp til henne selv. Grunnen til at jeg bare sier Malin nå, er fordi hun skal/har endret navnet på facebook for godt og da er det jo like greit å bare bruke Malin. Noe jeg tidligere har gjort og da, men nå blir det bare Malin og ikke to navn.

I en stund nå, har jeg snakket med Malin og fått vite en god del nytt som er kjekt å vite for en som forstår og faktisk sliter med mye av det samme selv. Tilbake til hvorfor jeg skriver dette her. Først og frems gjør jeg det for jeg vet det gleder Malin og hun liker å lese det jeg skriver. Er ikke lett å sette mine ord på det hun sier, men jeg prøver mitt beste på å gjøre det og få frem det viktigste.

 Malin er blitt mye mer modigere nå enn tidligere, og holder seg fremdeles litt unna mennesker, men som jente føler hun at hun hadde turt å gjøre mye mer. Det kan hun nå og, men er fremdeles ikke det samme for henne. Foreldrene hennes støtter henne i dette her, men hun er alikevel redd for å såre / skuffe dem, ved foreksempel navne byttet.

Utseendet sitt er noe hun tenker veldig mye på og lurer veldig mye på om hun skal være feit med store bryst eller tynn med store bryst, tiltross for helseskader, noe hun er klar over. Malin liker ikke kroppen hun har nå og mildt sagt hater pikken sin og irriterer seg over den. Hun missunner både sin mor og andre jenter generelt sett. Utseendet og den slags.

Om ikke så veldig lenge, ønsker Malin å begynne å gå med jenteklær på skolen og andre steder, men er redd for å bli sett ned på i mens hun holder på med å være den hun er og skaffe seg nye venner. Hun ønsker seg flere jentevenner, men andre går og. Malin er ikke akkurat den mest normale jentejenat som mange i verden er, men hun er seg selv og det er det som teller fremfor, utseendet. Malin er seg selv og det er slik det skal være for alle i verden.!

For å unngå at jeg gjentar meg selv, stopper jeg opp her og håper jeg har fått med meg det viktigste å si. Har jeg glemt noe her Malin, får du bare si i fra til meg, så skal jeg legge det til ! :)

Ha en fin dag fortsatt dere, blogger jeg nok fortløpende igjen for Malin!

- KDAISY -
www.kdaisy.blogg.no 

BEKLAGER SÅ UTROLIG MYE!!

Hei hei :)


Modell; KDaisy / Kristin Daisy G.
Fotograf; Vibeke S. Instanes. 

Denne uken som har gått oss forbi i flengende fei, har jeg vært på besøk hos en venninne og har dermed ikke kunne blogget her, eller på min egen blogg(grundig). For å bare nevne kort fortalt hva jeg gjorde denne uken som var, var jeg nemlig å besøkte Kimmeline, en utrolig koselig og hyggelig person. I mens jeg var der, ble jeg brukt til modell. Var gøy, men tar tid å vite hvordan ansikt en skal lage til forskjellige uttrykk. Ovenfor ser dere et av bildene som viste seg å være best. Tror det ble tatt noe rundt 10 / 20 stykker.. For å få noen bra, må man ta en del bilder.

I mens Malin, har vært på ferie, har jeg snakket med henne og det lyder veldig mye til at hun har det koselig tiltross for dårlige dager nå og da. Blir utrolig koselig å få deg hjem i Norge igjen, for det betyr at jeg kan bestille billett ned til deg å besøke deg for noen dager! ( Gleder meg utrolig mye til å møte Malin. )

Ble dere nyskjerrige på hvordan de andre bildene ble eller er nyskjerrig på hvordan det var på Skeive Dager 2012, får dere gå innom bloggen min; www.kdaisy.blogg.no 

Dere får ha en fin dag videre og nyte sommerferien deres veldig mye. 

- KDAISY -

Å savne en person

Jeg skrev nettopp et innlegg på min egen blogg om hvor mye jeg savner en person. Denne personen jeg skriver om heter Espen, mer enn det trenger jeg egentlig ikke å si med tanke på litt andre ting. Men siden jeg ikke har noen anelse om hva jeg burde skrive osv så tar jeg bare å putter inn det samme innlegget her som jeg skrev der. 

Jeg blir sprø om dagen. Jeg savner en person som for meg har betydd veldig mye. Han var den jeg stolte mest på, den jeg klarte å fortelle alt til, den jeg kunne gråte til når jeg følte for det og han trøstet meg selv om han kanskje ikke likte det helt, men han gjorde det like vel. Han var der alltid for meg, og jeg prøvde så godt jeg kunne å være der for han. Vi hadde mange fine stunder med hverandre, men også mange kjipe. Jeg var sykt glad i han, og han kastet meg bort som en en simpel liten ting som forsvinner med en gang. Han gjorde mye piss som han ikke skulle gjort og som såret meg flere ganger, men likevel var det noe ved han som gjorde han så ekstremt fantastisk, som gjorde at jeg ikke klarte annet enn å føle noe godt for han. Jeg så til og med meldinger han sendte til venninna mi osv, men det gjorde ikke at følelsene mine for han stoppet like vel. Siste gang han såret meg, da han såret meg dypt og kastet meg bort som om jeg var ingenting, det var når han skulle komme til meg et par dager før 17.mai. Han skulle komme hit, feire 17.Mai med meg her i Sarpsborg. Siden han kommerfra et sted der det ikke bor like mange, så skulle han få se hvordan vi gjorde det i Sarpsborg. Men en time før vi hadde tenkt til å reise hjemmefra og hente han så ringte jeg for å spørre hva han gjorde og om han var klar. Da fikk jeg beskjed om at han ikke kunne like vel, han sa det var noe med familien, men det var jo ikke det, og det skjønte jeg egentlig med en gang han sa det. Jeg måtte legge på, jeg gikk ute i gata fordi jeg var i byen og hadde akkurat vært hos psykologen min, jeg følte egentlig for å bare dra tilbake igjen, men hun var ferdig på jobb da så var ikke så lett. Jeg satt meg ned på kanten av veien og bare stirret på telefon og i bakken. Tårene mine bare trillet, jeg følte meg helt knust. Jeg gikk til torget, og satt meg der og klarte ikke å høre alle menneskene rundt meg, det var som om jeg var totalt bortevekk. Pappa ringte og spurte om jeg var ferdig, jeg klarte så vidt å si noen ting i telefon, jeg sa at jeg sendte han melding snart og la på. 

Den dagen husker jeg ekstremt godt. Jeg var så lei meg og jeg gråt i timesvis og dagesvis. Jeg kunne i stoppe og jeg hatet det som skjedde og jeg hatet alt. Jeg orket ikke å finne på noe, jeg orket så vidt å feire 17.mai slik jeg skulle så lenge jeg var russ. Jeg sovnet når klokken var ti på kvelden, mens resten av russen drakk seg fulle den natten. 

Jeg er nok ikke alene om å savne en gutt eller ei jente for andre på den måten. Det er mange som gjøre det. Men jeg blir sprø av dette og jeg vet at jeg kommer ikke til å komme over han på lenge og det sårer og gjør meg ille vondt. Han droppet meg for ei annen jente, mens han sa at han ikke kunne pga familie saker. Selvfølgelig var det ikke famlien som var problemet, det forsto jo til og med jeg fra begynnelsen av. Men jeg ville egentlig ikke innse det. Jeg snakket med han hver dag, gjorde ikke annet omtrent, nå snakker jeg sjeldent med han. Men jeg virkelig savner deg og skulle ønske ting kunne gå tilbake til slik det var.. 

 

 

-- Linn Therese (www.linnpuus.blogg.no) 

Allsang på grensen!

Hejhej!

I dag var jeg på Allsang med bestevennina mi, hu sa istad at vi faktisk ligna på hverandre!
Men jeg ble faktisk litt usikker, men, vi sto 2 timer i kø, alltid like koselig med menn som synger for full hals rett bak ryggen på deg,
pluss at det ikke hørtes heelt bra ut! Føler jeg har blitt litt vane med det, siden pappa er sånn å!
Jeg kjøpte forresten et "Allsang på grensen" Pledd istad, fordi vi ikke orka å stå der så lenge!
Fargen var utrolig fin å!

Vi fikk en SUPERBRA plass, så husk å sett på TV2 i morra klokka 20.00
sånn at dere kan se meg, haha! Neida, trenger ikke .. men føler jeg er litt stolt, når jeg ser meg selv på tv! :-)
Slenger ut noen bilder jeg :-)

Har du vært på Allsang på grensen før? :-)

- Sissel Marie
www.bollesissel.blogg.no


Gaute er min, så back off! :-)

Bobby Bear! :-D

Flytta på dej! Alina Devecerski!

Haha, ikke pent! Men likte det :3 

Å der fikk jeg autograf, stor fan stoooor fan! Neida, liker bare sangene hans :-)

Stoolt!
Film - hva vil du anbefale?

Hei hei. Jeg sliter sykt med søvnen for tiden og trenger derfor gode filmer jeg kan se på i håp om at jeg sovner etter hvert og har noe bra i tankene samtidig. Så kanskje dere kunne hjulpet meg med noen gode forslag? Jeg elsker filmer, jeg har sett mange, så er alltid mange av de jeg allerede har sett som blir nevnt, men synes alltid det er godt med film tips uansett om det er filmer jeg har sett eller ikke. Det betyr jo bare at dere har mye av den samme smaken som meg. Jeg har hatt en tung dag, men jeg lever og det er vel noe de fleste mener er viktig så da funker det hvert fall. Har fått kjøpt resten av tingene jeg skal ha på meg i bryllupet jeg skal i til Lørdagen, så da er det i boks og det er jeg ille glad for. Så slipper jeg liksom å tenke mye på det da. 

Men ja, tilbake til temaet. Har du en film du vil anbefale som er litt god og som kan gjøre det lettere å sove etterpå ? Trenger sårt tips så hadde vært veldig godt med noen tips. 

(prøver å få ut bilde her, men det funket ikke så beklager).. 

-- Linn Therese (www.linnpuus.blogg.no) 

Hejhej!

Jeg blogga ikke i går, grunnen var at jeg feira litt bursdag! Lillebroren min blir 15 om tre dager..
Jeg er føler at jeg ikke er så veldig flink på å gjesteblogge siden jeg aldri har gjort det før, men jeg prøver så godt jeg kan :-)

Idag så har jeg bare liggi å dratt meg helt til jeg måtte ut med avisene!
Jeg pleier å gå med aviser for kompisen til lillebroren min, når de skal bort og sånn..
Skal gå med han helt til lørdag, så skal jeg gå litt for bror mi også ..
Jeg var litt seint ute med å søke sommerjobb, så jeg føler jeg er litt heldig som får gå med de avisene .. :-)

Når jeg kom hjem dro vi ut til Høk, siden broren min skulle ha noe millitær greier!
Også dro vi på kirkegården å planta blomster hos farfar og onkel!

- Sissel Marie
www.bollesissel.blogg.no

 
btw, jeg har litt lyst til å bli gartner :')Ikke en særlig god dag

Hei hei alle sammen. I dag kommer det kanskje veldig lite fra meg her inne. Jeg er i veldig dårlig form psykisk og har egentlig ikke tenkt til å gå lenger inn på det så lenge dette er Kristoffer/Malin sin blogg og ikke min. Men jeg har i hvert fall vært en del timer hos psykologen min i dag og pratet mens vi kjørte en tur til Sverige. For de er veldig opptatt av at man skal klare å komme seg ut samtidig eller så blir det lett til at man setter seg i bilen, drar til psykologen og drar hjem igjen og låser seg inne på rommet. Har veldig dårlig erfaring med slike ting. Derfor er det smart det de holder på med, de er psykologer/terapeuter men drar samtidig ut og gjør ting, de dagene det er helt ille, tar man en prat inne først og tar seg en tur ut etterpå. Men så lenge mye av tiden foregikk i bil så gikk det greit. Jeg bor jo i Sarpsborg så er ikke mer enn 45 min til Strømstad, kanskje ikke det en gang, men noe i nærheten av det. Så da ble det tur dit. Nå skal hun ha ferie i 5 uker så kan bli spennende og se hvordan jeg klarer meg gjennom disse ukene. Jeg har mulighet til å ringe til det stedet hun jobber og heller få snakket med noen andre, så skal nok alltids ordne seg. 

Så grunnen til at det ikke kommer så mye fra meg i dag er rett og slett fordi jeg har en dårlig dag psykisk og ender nok mer opp med å sove litt og slappe av med mamma slik at jeg ikke ender opp med å gjøre meg selv noe vondt. 

Det at jeg sa ja til å være gjesteblogger for Kristoffer/Malin ville jeg se på som en utfordring, for jeg vet ikke hvordan det vil ta seg ut og skrive om mine problemer her, derfor blir det kun blogging da jeg kanskje har andre ting jeg kan slenge inn og da jeg ikke er på mitt verste ! 


Bilde lånt fra facebook gruppe. 


Men ha en fin dag alle sammen! 

 

- Linn Therese (linnpuus.blogg.no)

Til dere, fra megJeg er veldig glad i å se på bilder fra www.weheartit.com og der finner jeg innimellom noe jeg synes er veldig bra og noe som jeg også innimellom føler passer til hvordan jeg har det om dagen. Denne gangen fant jeg en som kanskje jeg også burde lese mer på og ta innnover meg at det er slik ting skal gjøres. Vi må leve hver dag som om det skulle være vår siste dag, for vi vet aldri når det skjer. Vi vet aldri om vi lever om en time eller om to minutter. Vi vet heller ikke om vi lever i morgen. Derfor så skal man leve hver dag som om det skulle være vår siste dag. 

-- Linn Therese (www.linnpuus.blogg.no)  

This is me! (gjesteblogger)

Hei alle sammen. 
Jeg har akkurat blitt spurt om jeg vil være en av gjestebloggerne og det var jeg veldig glad for at h*n spurte meg om. Jeg var usikker fordi jeg ikke ville ødelegge noe på bloggen her, men like vel tok jeg en sjanse.

Jeg er ei jente på 18 år og som bor i Sarpsborg.  Jeg har blogget på min blogg www.linnpuus.blogg.no i snart 4 år, så kan jo si det sånn at jeg har blogget en god stund. Jeg startet fordi jeg liker å skrive, jeg har meninger om mye, men jeg husker at jeg skrev mye mer om det før, nå går det litt mer i andre ting som kanskje kan være kjedelige til tider, men har ikke noe jeg føler jeg kan skrive om. Men jeg har tatt meg opp igjen etter en liten ned periode på bloggen min og lært meg at små pauser innimellom er lov! 

Til vanlig gjør jeg ikke stort mye. Jeg har mye med meg selv som jeg sliter med og ja. Men det er nok om meg nå føler jeg!

Jeg skal hvert fall være gjesteblogger her innimellom for Kristoffer/Malin. Og jeg vil jo bare legge til det at jeg er utrolig glad i denne personen og vært der for meg helt fra vi ble kjent og selvfølgelig har jeg også vært der for h*n. 

Mat og Trebåtfestivalen!

 Hejhej
 Jeg er en av de som skal gjesteblogge!
 Jeg heter Sissel Marie, og eier bloggen; www.bollesissel.blogg.no 
 Sorry for bilde, men er så gla i det bilde der .. også ja, fant ikke noen med bare meg på .. 
 fordi datan min er på rep ..
 Har ikke tenkt til å kolapse bloggen helt, jeg skal prøve å blogge så godt jeg kan :-)
 btw, jeg er littegranne blond, aner ikke hva kolapse er!

 Igår starta noe som heter Mat og Trebåtfestivalen, her i Halden ..
 Har alltid en tradisjon, å dra første dagen å se på alle trebåtene også å se på hva som finnes av boder osv ..
 Men, var litt dårlig vær kan du si, så det var omtrent bare plastbåtær der .. men helt innerst i havna, var det en del trebåtær!
 Jo også, mamma .. hu har så veeldig skrekk for å være i sånne båtær som er mindre enn feirer eller hvordan man skriver det,
 men endelig fikk vi hu oppi .. vi har jo en 14 fot på campingen, så hu har lovt å være med i den .. så det blir spennende om hu klar'ært!
 
 I dag så skal jeg gå med vennina mi og en annen vennine! Har fortsatt det lille barnet i meg som likær karuseller..
 Håper en av dem vil bli med meg, jeg vet at hu ene ikke tørr.. 
 Men, jeg skulle egentlig inn på Skeive Dager
 
 

 

 

 

 

  Joo, det er 1 uke siden jeg var hos Kristoffer/Malin!
  Å jeg skal på en eller annen måte komme meg tilbake neste måned :-)
  Var gør kosli å være med h*n! Har blitt veldig gla i deg ♥
  Jeg har ikke feira en sånn sagthans før, jeg er vane med sang og bål,
  men det her var noe nytt for meg :-)

 - Sissel MariePRIDE PARADE!!

Hei hei godt folk.

Mitt navn er Kristin Daisy, men kall meg gjerne Daisy.
Til vanlig blogger jeg ved adressen www.kdaisy.blogg.no, mens nå skal jeg også gjesteblogge for Malin mens hun er på ferie, derfor kommer sikkert mange av dere lesere til å lese dobbelt opp av innlegg de kommende dagene.

Akkurat nå, sitter jeg på jobben min i Sandvika og venter på at dagen skal bli ferdig for da kan jeg nemlig dra inn til Oslo den aller siste dagen/natten for å feire SKEIVE DAGER, og siden jeg ikke får gått i Paraden 2012, har jeg pyntet opp butikken med PRIDE stuff.. To flagg i kassa og resten er vel på meg..

( Ja, jeg vet at håret er en smule GAY i manges øyne nå til dags. Liker du meg ikke for den jeg er, har du ikke noe å gjøre ved å kjenne meg rett og slett. Det gjelder så og si Malin og! )

Yayy! Ingen kunder, tiden går relativt sakte nå, men det kommer seg sikkert. Er jo enda tidlig på dagen og det er regnvær og kaldt. Tiltross for det,skal jeg til OSLO. Skal du til Oslo i dag for å feire den aller siste dagen med Skeive Dager? Hvis ikke, hva er dine planer for dagen i dag?

- KDAISY -

Malin Kristiane

Widgets