hits Livet mitt (Mitt hemmelige liv)


Klarer ikke å verken gå opp eller ned i vekt?

Klarer ikke å verken gå opp eller ned i vekt?

 

Dette problemet har jeg, uansett hva jeg spiser, om jeg sitter stille på rommet mitt eller er ute klarer jeg ikke å gå opp eller ned i vekt. Vekten min er nå på   64 Kg, og der har den stått en stund.

Etter sommeren ifjor trodde jeg at jeg skulle gå opp minst 2kg, men neida, hadde ikke påvirket meg i det hele tatt. Det samme gjelder alle forskjellige høytider som jul, påske, bursdager ogv.

Jeg spiste mer før, men har liksom mistet matlysten, eller jeg blir nå fortere mett enn det jeg ble før. Jeg spiste mye mer av ting før, enn jeg gjorde nå, også spiser jeg fortsatt godteri.

Noen forslag på hva som fikk meg til å miste endel av matlysten , eller gjør så jeg blir mett?

 

har feks ikke spist frokost idag..

Ikke verdt å leve?

Jeg sitter her og gruer meg til jeg skal ta bilder, men får ikke gjort det før vaskefolkene i huset har dratt hjem for dagen haha.

Jeg syntes jeg ikke ser pen ut i det hele tatt slik som jeg var på de 2 første bildene, men det føltes godt iallefall. Tror selvtilliten min ville vært mye sterkere om jeg hadde langt hår, noe som jeg seffølgelig prøver å spare til, men det gror jo ikke over natten iallefall, selvom jeg skulle ønske det gjorde det. 

Til de som sier at jeg bare kan dø, kan tenke på at ingen er perfekte!

Jeg er ikke vant til å ta bilder av meg selv i det hele tatt, også hater jeg stemmen min....

Malin Kristiane

Widgets