//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
hits juni 2012 (Mitt hemmelige liv)


Gjeste bloggern !!

Hei ... Jeg  er da  en som skal blogge på denne bloggen mens han er på ferie i to uker :D... Dere vet ikke så mye om meg enda men men.  Igår da jeg satt på nett fikk jeg en melding av selve eieren av denne bloggen der han spurte vill du blogge for meg i to uker ??... jeg sa det kan jeg vell prøve og få til så godt jeg kan :D  Da eieren av denne bloggen spurte MEG om jeg ville blogge for han mans han er på ferie ble jeg veldig veldig glad :D

Mer om meg !!

jeg er ei jente på 17 år  jeg sitter i rullestol og det har jeg gjort hele livet mitt :( jeg har en sykdom som heter CP... Som gjør at jeg ikke kan gå -.-  øver og øver da ;)... jeg har også familie og mange av mine venner som prøver og hjelpe meg sååå godt dem kan. Jeg syntes selv det er veldig trist at jeg sitter i rullestol og tenker mange ganger negativt på det men prøver og ha gode tanker om situvasjonen  mange av mine venner vet hvor vannskelig det her kan være for meg. Nå skal jeg ikke si så veldig mye mer om meg !! jeg er også kjent som bloggeren http://jannilanni.blogg.no/ gjerne ta en titt på den der står det også mer om meg !!

ja jeg skal da gjeste blogge her i to uker :D Det kan bli spennende og en utfordring  selv om det er en utfordring kan det bli ganske gøy

 vi snakkes da :D

Mat og Trebåtfestivalen!

 Hejhej
 Jeg er en av de som skal gjesteblogge!
 Jeg heter Sissel Marie, og eier bloggen; www.bollesissel.blogg.no 
 Sorry for bilde, men er så gla i det bilde der .. også ja, fant ikke noen med bare meg på .. 
 fordi datan min er på rep ..
 Har ikke tenkt til å kolapse bloggen helt, jeg skal prøve å blogge så godt jeg kan :-)
 btw, jeg er littegranne blond, aner ikke hva kolapse er!

 Igår starta noe som heter Mat og Trebåtfestivalen, her i Halden ..
 Har alltid en tradisjon, å dra første dagen å se på alle trebåtene også å se på hva som finnes av boder osv ..
 Men, var litt dårlig vær kan du si, så det var omtrent bare plastbåtær der .. men helt innerst i havna, var det en del trebåtær!
 Jo også, mamma .. hu har så veeldig skrekk for å være i sånne båtær som er mindre enn feirer eller hvordan man skriver det,
 men endelig fikk vi hu oppi .. vi har jo en 14 fot på campingen, så hu har lovt å være med i den .. så det blir spennende om hu klar'ært!
 
 I dag så skal jeg gå med vennina mi og en annen vennine! Har fortsatt det lille barnet i meg som likær karuseller..
 Håper en av dem vil bli med meg, jeg vet at hu ene ikke tørr.. 
 Men, jeg skulle egentlig inn på Skeive Dager
 
 

 

 

 

 

  Joo, det er 1 uke siden jeg var hos Kristoffer/Malin!
  Å jeg skal på en eller annen måte komme meg tilbake neste måned :-)
  Var gør kosli å være med h*n! Har blitt veldig gla i deg ♥
  Jeg har ikke feira en sånn sagthans før, jeg er vane med sang og bål,
  men det her var noe nytt for meg :-)

 - Sissel MariePRIDE PARADE!!

Hei hei godt folk.

Mitt navn er Kristin Daisy, men kall meg gjerne Daisy.
Til vanlig blogger jeg ved adressen www.kdaisy.blogg.no, mens nå skal jeg også gjesteblogge for Malin mens hun er på ferie, derfor kommer sikkert mange av dere lesere til å lese dobbelt opp av innlegg de kommende dagene.

Akkurat nå, sitter jeg på jobben min i Sandvika og venter på at dagen skal bli ferdig for da kan jeg nemlig dra inn til Oslo den aller siste dagen/natten for å feire SKEIVE DAGER, og siden jeg ikke får gått i Paraden 2012, har jeg pyntet opp butikken med PRIDE stuff.. To flagg i kassa og resten er vel på meg..

( Ja, jeg vet at håret er en smule GAY i manges øyne nå til dags. Liker du meg ikke for den jeg er, har du ikke noe å gjøre ved å kjenne meg rett og slett. Det gjelder så og si Malin og! )

Yayy! Ingen kunder, tiden går relativt sakte nå, men det kommer seg sikkert. Er jo enda tidlig på dagen og det er regnvær og kaldt. Tiltross for det,skal jeg til OSLO. Skal du til Oslo i dag for å feire den aller siste dagen med Skeive Dager? Hvis ikke, hva er dine planer for dagen i dag?

- KDAISY -

Ferie

snakkes :)

 

Ferie here i come:)

Skal ta masse bilder:)

 

 

Hello Frankrike/Spania :)

Dette blir mitt siste innlegg på bloggen, før jeg drar på ferie:) Har skaffet gjesteblogger, men kommer sikkert til å legge inn et par innlegg selv i ferien.

 

Blir borte fra imorgen av, til 14.juli , en uke i Frankrike og en uke i Spania :) . Da kan jeg garantere  at jeg skal skrive mye mer, og ofte , så det er bare å glede seg

 

 

 

 God sommer alle sammen :) 

diskusjon.no VS kvinneguiden.no

Jeg la ut linken til bloggen min på http://diskusjon.no og http://kvinneguiden.no

 

Etter en stund, så er de på kvinneguiden.no mest hjelpsomme, mens diskusjon.no er de mest kresne angående temaet.

sitater ifra diskusjon.no

 

"Jeg tror enda ikke på dette, bloggen overbeviser ikke selv om den er oppdatert på sett og vis... "

"Jeg tror ikke på deg...

Jeg tror dette er et sprell for oppmerksomhet. ... "

 

 

Inntill en uke siden så hadde moderatoren på kvinneguiden stengt av tråden min, altså der de "snille" menneskene kommenterer, mens den på diskusjon.no er åpen, og fortsatt full av drittkommentarer?

 

haha, make no sence?


regn regn regn

Gjett om det regner:O

 

Strømmen gikk istad, når jeg skulle skrive dette innlegget, haha. Først tenkte jeg at lillebror hadde skylden i at strømmen gikk, men det var lynet som tokk strømmen til hele underetasjen, og siden jeg bruker stasjonær pc, så gikk strømmen , og tapte alt jeg hadde skrevet.

 

har hørt det har regnet 40 mm idag, som om det skulle si meg noe?`:)

 

Hvordan er været hos deg?

Frisøren

Har da vært og stripet håret mitt:) , valgte å ikke farge håret men å stripe det.

 

Her er resultatet:

 

SYNTES?

OMG?|lite skriving|

Har blitt litt lite på bloggen i det siste, Men skal skrive mer imorgen/fredag :)

Drar på ferie i 14 dager fra lørdag av, så da blir det kun gjesteinnlegg:)

 

Noen tips?

Gjesteinnlegg?

Noen som har lyst til å skrive gjesteinnlegg for meg i 2 uker? fra lørdag av -> 15 juli ?:) <3

Bakgrunnsmusikk

Klarer aldri å bestemme meg for hva slags bakgrunnsmusikk jeg skal velge. Tipper jeg bytter musikk hver uke, for å ha en forandring.

 

Vil gjerne ta imot tips fra dere. Om dere vet om noen youtube videoer som kan brukes.

 

Eksempel: 

 

 

 

Vurderinger av bloggen min

 Her har jeg tenkt til å legge ut vurderinger eller anmeldelser folk har skrevet om bloggen min:)

 

 Antall vurderinger : 3

 


Skrevet av: http://kdaisy.blogg.no/

 

Hei hei i natten godt folk!

Ville bare nok en gang dele med dere noen få gode ord om Malin. Du er et menneske jeg så absolutt bryr meg om og støtter deg fullt ut. Jeg vet selv hvordan du har hatt det som yngre under oppveksten din, med tanke på at jeg har selv opplevd mye av det samme. Noen av mine tanker, akkurat som deg fikk jeg som 13 år, men har ikke tenkt så mye på det nå de siste årene som har godt, men den tanken er der enda. Dessuten, har jeg noen grunn til å ikke vise at jeg er glad i deg og at jeg bryr meg om deg? Nei det har jeg ikke. I LOVE YOU, MAILN!

Det er sommerferie for fullt nå, i sommer skal jeg dra ned å besøke Malin. Vi må bare finne en tid som passer oss begge først. Blir utrolig koselig å møte henne og faktisk oppleve henne som person i virkeligheten enn over en skjerm. Gleder meg sykt til å møte henne, for hun er utrolig koselig og aldeles til å stole på! Love you hun! <3

HUN HAR ALLTIDS VÆRT JENTE OG KOMMER ALLTIDS TIL Å VÆRE JENTE! Hun er ikke noe skam for samfunnet og er ikke noeFAG! Hun er absoslutt nydelig!

.- Hva tenker du om Malin og transpersoner?

 


 Skrevet av: moonice.blogg.no

Hei Hei<333333333 Eg va nettopp innom ein blogg så hette http://mysecretliiife.blogg.no å her e ka eg synes om an

Eieren av bloggen: er ein knall kjekke gutt på 17 år han e ein så hjelpe deg berra du spør eg kjenne han ikkje så godt men venninå mi kjenne han ganske godt ;D

Design: Eg barra digge designe hans det e ikkje så fansy å rosa men eg lika det;D han har og ein sånein kuuule chat ting så eg barra diggge!!!!

Heder: Hedderen hans e råkule eg sko gjerna hat ein sånein sjøl!!!!

Bilder: bra, kule å søte hehe ;3

Innlegg: faktis ganske intresange innlegg.

personlighet: han e ein kule gutt me ein tonge fortid eg syns syn på han å håpe at han får ein fine framtid me små fina barn så springe rondt å leke superman hehe!! å eg ønske han lykke te i live glad i deg ;D

Sorry blei litt lite :'(


Skrevet av : http://julielu.blogg.no/

Design: Det er et flott design, ikke for enkelt og ikke for rotete. Man kan se at dette designet er brukt lang tid på. Det er brukt hvit, grå og sort i dette designet, et bra valg farger som passer til hverandre. Det er hvit bakgrunn på innleggene, noe som gjør det enkelt å lese det som står der. Overskriften er hvit, men bakgrunnen det er sort, noe som gjør at designet ikke blir kjedelig. På begge sidene av innleggene er det to sidebarer. En på hver side. På den ene siden så er det siste innlegg, katerogier, arkiv osv. Mens på den andre siden er det et lite bilde av han og litt tekst om han. Mens litt under finner du en youtube  sang som automatisk slår seg på når du kommer inn på bloggen. Synes sangen er velig fin, man får ikke vondt i hode av å høre på den. Med andre ord kan man si at det er sang man hører på for å slappe av.

Header: Det er en fin header. Den viser hvem bloggen handler om. Det er fint redigert med skyer i bakgrunnen på headern. Det er brukt farger som gjør at designet og header passer bra sammen. I tillegg har han med navnet på bloggen og navne hans i hesder, det synes jeg er bra. Han har også med en meny under headern. Det gjør det enklere for oss som leser bloggen hans å komme inn på de forskjellige innleggene hans. Eks i starten vet du jo nesten ingenting om hvem den personen er. Da er det flott å ha et innlegg om meg selv. Det gjør det enklere for leserne å blir kjent med eieren av bloggen. 

Innlegg:  Det er passe med tekst i innleggene. Noen innlegg er litt kortere enn andre, da det ikke står så veldig mye i dem og heller ikke har noen bilder. Kunne kanskje vært litt bedre om du hadde heller skrivet litt mer og kanskje tatt med et bilde. For da blir det litt med fyldigere enn å bare skrive noen ord og så er man ferdig. 

Oppdateringer: Det oppdaters bra, at det er flere innlegg om dagen. Han oppdateres oss lesere om hans liv. Eks er det med at han har ønsket siden han har vært 13 å bli en jente. Jeg synes det er bra at folk tør å skrive om personlige ting og dele med andre. Fordi det kan være andre som også vil det, men er redde for å fortelle det til andre. Noe annet han skriver om er hva han føler, han skriver om hans venner som han er glad i.

bilder: Det er fine bilder på bloggen, men det er få med bilder. Savner at det er noen bilder på blogger, enn at det er få. Men dette er min mening. 

 

Dette er en blogg som jeg synes dere bør lese. Det er en bra blogg, selv om at det ikke er så mange bilder, men det er innlegg der som er vært å lese! Så hvis du syntes denne vurderingen var interessant, så kan du fortsette å lese bloggen hans. 


Spørsmålsrunde

Tenkte jeg skulle lage en spørsmålsrunde til. Denne gangen med både tekst og videoblogg.

Tenker at jeg svarer kort om de spørsmålene jeg får i videobloggen, mens jeg svarer mer om det via txt:)

 

 

Any questions?

Hår og «får fort følser for folk»:

Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan hår jeg vil ha , og at jeg får veldig fort følser for andre mennesker.

Jeg får veldig fort følser for andre, og det inkluderer i at jeg stoler på dem. Skulle tro det var motsatt, at jeg hadde vansker med å stole på noen, men det er det ikke.

Hadde feks besøk i helgen, noe som endte med at nå savner jeg hun. Hun er veldig snill mot meg.

Har mistet endel venner, men har fortsatt noen( 95% er ifra bloggen ) , Og leserne går dramatisk ned til 100 per dag, noe jeg ikke bryr meg mye om. Dette er mine følser det er snakk om og ingen andre sine, så tar det som det kommer.

Når jeg tenker på hår,så mener jeg ikke hår under armer, ogv, men håret vi har på hodet. Iallfall så er jeg 100% sikker på at jeg vil ha langt hår. Ned til midjen eller navlen tenker jeg. Skal til torsdag farge håret mitt blondt, bare til en forandringJ

 

Sliter med å finne hva jeg skal skrive om..

Kanskje jeg skal lage en vblogg om et tema som du kan velge selv?
please leave a comment J

 

 extensions?

Skal kanskje skaffe meg extensions:P Har ikke mye.. erfaring eller peiling.:P

 

Noen som har?:)

 

Skal kjøpe noe til 800,- no idea hva mamma sa:P

WISC-test/blogg

 

WISC-test/blogg

Idag tok jeg WISC-testen, som skal kartlegge personligheten min , eller som sagt å finne ut måten jeg løser ting på.

Det handlet om alt fra matte, til «plasser klosser på riktig sted og lag samme figur som på bildet». Testen tok nesten 2 klokketimer.

Fikk vite at jeg var ekstremt dårlig, klarte ikke de enkleste oppgavene engang.. Også tar de inn andre ting som jeg helst ikke vil tenke på i det hele tatt, som får meg til å føle meg veldig tom.

Kort sagt WISC-testen tokk knekken på resten av selvtilliten min. Totalødela den ...

 

Jeg sliter med å formulere hva jeg mener, igår prøvde jeg å blogge, men etter flere timer klarte jeg det ikke. Har bare så utrolig mye inni meg selv nå:C uff..

 

WISC test

SNakkes senere idag.

skal ha en WISC test nå :P

Innlegg

jeg sliter med å starte å skrive noe.. For mye tanker rundt i hodet..

 

tips?

sissel

er glad i deg <3

Guitar

For første gang har jeg latt noen spille på guitaren min ( MIN dyrebare guitar) :D

 

Sissel <3

besøk i helgen

Har fått besøk i helgen av sissel :D <3

Begynner å bli gal?

Jeg har lyst til å skrive dette innlegget, en vet ikke helt hvordan jeg skal få forklart det på best mulig måte.

Igår tokk jeg og foreldrene mine en prat. De hadde funnet ut av bloggen min, og begynte å snakke om hvordan. Detetter fikk de vite at klassen min vet det om meg ogv.

Ettersom foreldrene mine leste bloggen min idag vilk jeg si ( Hei mamma og apappa), som sikkert leser dette nå.

Hodet mitt er 90% ang MTF greia mens de gjenværende 10% går til resten. Føles ut som jeg blir gal av det.

Noen eksempler på det er i hverdagen. På reklame, på skolen, ute, å butikken, altså hvor enn jeg er er det NOEN jeg misunner. Av og til tenker jeg på hvorfor jeg ikke er normal, som alle andre selvom jeg er et menneske.

Jeg kan alltids nevne noen, men det er kanskje litt slemt av meg å si, men jeg liker ikke når (spes jenter) jeg snakker med sier de er stygge, siden jeg misunner dem s

Jeg kunne skrivd mer i dybden men er ikke motivert.

 


Blogging idag

Idag har jeg tenkt til å skrive litt om hva som har skjedd de 2 siste dagene, + hva jeg tenker nå

 

 

soon to come

Støtte

Hvis du kommenterer dette innlegget, så skal jeg sette deg under listen av mennesker som faktisk støtter meg og slik jeg er:)

Jeg kommer til å legge inn bloggadressen din også, så da blir det litt PR:)

 

 


Support list:

Antall personer: 29


sara: 

Selvom jeg kommenterer dette innlegget, vet du at jeg alltid kommer til å støtte deg;)

blogg: http://musikkavehengig.blogg.no/

 

Kristin Daisy

Tiltross for at jeg kommenterer dette innlegget her, vet du jo at jeg støtter deg og er her for deg, Malin! Stå på. Du er sykt bra<3

Glad i deg!:D<3

blogg: http://kdaisy.blogg.no/

vossaingrid

 jeg syntes du er tøff og sterk.Er ikke alle som våger å stå frem slik som du har gjort. Det er all respekt!! Jeg forsøker å følge bloggen din så godt jeg kan, ikke så bra med tilgang til nett. Jeg støtter deg og ditt valg 100%. stå på videre. Vit det er fler folk rundt deg som støtter deg, enn de som ikke gjør det. DU er VAKKER , glem ikke det <3

blogg: http://vossaingrid.blogg.no/

Ilovemylifeofhenriettekarita

selv eg som har blitt kjent me deg og eg kommenterer dette innlegge her så veit du at eg e her før dæ og eg støtte dæ uannsett kor vanskelig du har det og bare ta kontakt vest du vil snakke eg e her før dæ

Blogg: www.mylifeofhenriettekarita.blogg.no

 

Linn Margrethe

Dette virker som en hard kamp, men veit du vil klare den Malin! :)

Blogg: linnsrareverden.blogg.no

 

Mikael Thomassen Båtnes

Jeg støtter deg Malin : )

Jeg er her får deg hvis det er noe ! for jeg er i akkurat samme situasjon som deg.

Blogg: www.mikaelbee.blogg.no

 

Renate

Stå på videre og følg drømmen din, støtter deg uansett hva! :)

Blogg: renateegjerd.blogg.no

 

Aud-Karin Hay

Jeg har nettopp funnet bloggen din, og er blitt fast leser. Aner ikke hvem du er, men jeg synes du er tøff som tør å stå fram og gjøre det du gjør! Respekt! :)
Støtter deg fullt ut :)

Blogg: audkarinhay.blogspot.com

 

Mariell Lindland

Støtter deg masse, uansett om jeg ikke kjenner deg

Vi er alle mennesker og skal behandles bra!

Du er utrolig tøff som tør å stå frem! Husk det alltid er mange som vil støtte deg!


Kirsti3

selvom jeg ikke kjenner deg så støtter jeg deg! Synes du er tøff :-)


 Amalie O

Selv om jeg ikke kjenner deg i det hele tatt, utenom bloggen din. Så støtter jeg deg uansett ;) Synes du er en flott og modig person ! ;)

Blogg: www.khione.blogg.no

 

fritids4everyay

Jeg støtter deg Malin, lykke til videre.

 

Blogg: fritids4everyay.blogg.no

 

 

 ragnhild taklo

Støtter deg!

Blogg: takloo.blogg.no

 

thosethreewords

 Er her for deg, uansett når du trenger noen å snakke med ! Jeg støtter deg <3

Blogg: thosethreewords.blogg.no

 

Anonym

you were born this way! jeg både støtter og beundrer deg :)

 

Ragnhild

Stå på! Du vet at jeg støtter deg i gode og onde dager!!

epost: rageri99@hotmail.com

 

Mathilde Wingeng

Støtter deg!:)
Stå på! :D

Blogg: maathii.blogg.no

 

Ho fra nesse

Støtter deg 100%.

 Blogg: Nessejenta.blogg.no

 

 Emil

Støtter deg :) Har dessverre ikke blogg lenger.

 

Cassi

Selvfølgelig støtter jeg deg! Du er helt utrolig som faktisk tørr og stå for den du er! <3

Blogg: eccrazy.blogg.no

 

karobs

Jeg syns det er bra at du tør å være den du er og jeg støtter deg fullt ut! Stå på, ikke gi deg, du er tøff :)

Blogg: karobs.blogg.no

 

spirituellverden

Jeg støtter deg fullt ut :) Det at du kommer ut på denne måten skal du ha stor respekt for.

Jeg er helt sikker på at din drøm blir realitet :) Ønsker deg alt godt i fremtiden :)

Blogg: spirituellverden.blogg.no

 

 Tirill0ve

Selv om jeg aldri har møtt deg har jeg lest bloggen din, støttet deg og fortalt om deg. Mange av vennene mine har begynnt å lese denne bloggen din og jeg støtter deg fullt!<3

-Xoxo Tiril♥

Blogg: Tirill0ve.blogg.no

 

 

Rabia

Har lest bloggen din, og følger med på den, du er en kjempe utrolig snill og pen person. Jeg følger bloggen din men pleier ikke alltid og kommentere for det for jeg ikke alltid tid til :), men jeg støtter deg 100% ♥

Blogg: rabiafredriksen.blogg.no

 

 

Ronja♥

Støtter deg♥
Du er så flink som tør å være så åpen om dette☻

Blogg: Instantpain.blogg.no

Norsk jordbær?

 

 

Jeg kjenner smaken av gode jordbær når jeg smaker dem.. Men vet ikke om jeg kan smake forskjellen:| kan du?

Mange av jordbærene jeg kjøpte sist var dårlige haha.

Ekte venner | Fake venner

Okei, jeg har venner, feks de som jeg nevnte i  «gode venner» innlegget mitt tidligere idag, Men.. Hvorfor mister jeg Alle vennene jeg har her?

Har nå ingen ekte venner i byen jeg bor i i det hele tatt, og alle de jeg er venner med bor rundt omkring i Norge.

 

Uff ... Dette gjør meg lei meg ..

Får en følse at det blir slik, men at jeg er faren...
Andre bilder :)Gode venner?

Gode venner er godt å ha.. selvom jeg MISUNNER hver eneste en:)

Skal nevne noen jeg misunner.. noen få av mange. 

 

Først vil jeg nevne min veninne Marielle , ( som er justin bieber elsker btw <3 ), som fikk meg til å starte å blogge i det hele tatt. Hun har gjort meg sterk og modig. Jeg er i evig gjeld til deg Marielle. 

Glad i deg <3

Bloggen hennes er : http://mariellej.blogg.no/ og er verdt å ta en tur innom hun som faktisk fikk meg til å starte bloggen !

 


Deretter vil jeg gi eksempler på venner jeg har, som jeg snakker med på feks fb, som jeg misunner:Hun er fantastisk til å skrive gode ting, og når hun skrev noe om meg, så var jeg stum.. og gråt.

Jeg gråt som jeg aldri hadde gjort før. Hun er også den personen som laget headeren til meg:) Kanskje hun burde begynne å tjene penger på dette?

 

blogg: www.kdaisy.blogg.no

Her ser dere en jeg snakker til ofte. har hatt web med veldig mange ganger og er alltid hyggelig.

Hun får meg alltid til å slutte å gråte, selvom vi diskuterer oss imellom om hun er pen eller ikke. Hun mener hun ikke er det, men sannheten er at du er awesome pen <3.

 

blogg: www.evelinde.blogg.no

 

 


 

Her har vi en av de jeg fikk først som venn. Hun startet å lese bloggen min ifra dag 2, og vi har snakket endel på telefonen. Vent til regningen kommer...:)

Du har et navn jeg kunne ha valgt, utenom navnet Malin

 

blogg:http://myweirdwold.blogg.no/ 


Hun her er i alltid i godt humør, også misunner jeg henne også, som jeg gjør med alle andre haha:)

Har blitt endel samtaler:)

Begynner å savne det?:o

 

blogg:Emmacriss.blogg.no 


Til sist men ikke minst har vi hun her, alltid pen, alltid snill, alltid glad?:)

 

blogg: http://julielu.blogg.no/

 

 

Har ikke flere å skrive om, siden jeg spør om tilatelse til å vise bilde om dem. Var ikke så mange på facebook når jeg skrev dette:)

Bilder av meg selv igjen ! |BILDER|Sensasjon|flaut|

Her er da et par bilder av meg selv, syntes det er litt flaut egentlig...men føles godt in a way.

akkurat nå gråter jeg :C

Jeg har sykt dårlig selvtillit, så en kommentar mottas med glede.

I`m not perfect....at all....

Only ugly as hell...

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 slanking, guder...

 

Media har satt mye lys i at mennesker, spesielt kvinner skal slanke seg.

Hvorfor det være slik? For ikke så langt tilbake i tid var det et ideal å ha litt på kroppen.

Hvorfor må overvektige personer bli sett ned på, mens slanke personer kan bli sett på som guder?

 

 

 

 

 

Hva kan forandres på bloggen?
 Designet. Det er stygt som det er nå.
 Færre innlegg, men mer tekst på hvert av dem.
 Flere bilder på bloggen generelt
 Flere bilder som jente.
 Annet
 Skriv om noe bedre

Klarer ikke å verken gå opp eller ned i vekt?

Klarer ikke å verken gå opp eller ned i vekt?

 

Dette problemet har jeg, uansett hva jeg spiser, om jeg sitter stille på rommet mitt eller er ute klarer jeg ikke å gå opp eller ned i vekt. Vekten min er nå på   64 Kg, og der har den stått en stund.

Etter sommeren ifjor trodde jeg at jeg skulle gå opp minst 2kg, men neida, hadde ikke påvirket meg i det hele tatt. Det samme gjelder alle forskjellige høytider som jul, påske, bursdager ogv.

Jeg spiste mer før, men har liksom mistet matlysten, eller jeg blir nå fortere mett enn det jeg ble før. Jeg spiste mye mer av ting før, enn jeg gjorde nå, også spiser jeg fortsatt godteri.

Noen forslag på hva som fikk meg til å miste endel av matlysten , eller gjør så jeg blir mett?

 

har feks ikke spist frokost idag..

Baby-Kilo?

( Bildet tatt av meg ifra: http://www.kjendis.no/2012/06/20/kjendis/hilary_duff/baby/mike_comrie/22200204/ )

Jeg er ikke kjendis i det hele tatt, så for meg hadde det ikke handlet om image. Men Hilary Duff (24) stresser ikke om å gå ned i vekt etter at hun fikk en baby. Hvis jeg hadde hatt et barn hadde jeg ikke stresset i det hele tatt, bare prøvd å gjøre så godt jeg kan?

 

Hva tenker du?

 

*case will be updated*

Ja, jeg er følsom

Ja, jeg er følsom. Faktisk så er jeg ekstremt følsom. Jeg blir lei meg av nesten ingenting, og når noen skriver noe fint om meg så begynner jeg å gråte.

Er det ikke bare positivt å vise følser da?, Når ble det å vise følser dårlig?. Jeg blir nesten aldri sur, men jeg kan fort bli lei meg og begynne å gråte. Jeg gråter ikke alltid så det syntes, men mest inni meg selv desverre.

seffølgelig blir jeg lei meg når folk snakker dritt om meg, hva annet kan du regne med?

Ikke verdt å leve?

Jeg sitter her og gruer meg til jeg skal ta bilder, men får ikke gjort det før vaskefolkene i huset har dratt hjem for dagen haha.

Jeg syntes jeg ikke ser pen ut i det hele tatt slik som jeg var på de 2 første bildene, men det føltes godt iallefall. Tror selvtilliten min ville vært mye sterkere om jeg hadde langt hår, noe som jeg seffølgelig prøver å spare til, men det gror jo ikke over natten iallefall, selvom jeg skulle ønske det gjorde det. 

Til de som sier at jeg bare kan dø, kan tenke på at ingen er perfekte!

Jeg er ikke vant til å ta bilder av meg selv i det hele tatt, også hater jeg stemmen min....

Slutter ikke å blogge selvom jeg ikke er på topplisten

Neivell, jeg ligger ikke på topplisten i det hele tatt, men det betyr ikke at jeg skal slutte å blogge? Til de som ber med slutte på grunn av at jeg aldri klarer å nå topplisten betyr ikke at jeg ikke kan blogge om hva jeg føler inni meg?

Jeg har ikke 66 000 lesere, jeg har ikke 10 000 heller ikke 1 000, men 200, er det noe galt i det kanskje?. Seffølgelig ville jeg hatt flere, men det kommer vell med tiden.

 

Eller?

 

sitat:

Fra: Maria

Blogg: maliksmom.blogg.no

Innlegg: Slutter ikke å blogge selvom ...

Postet: 09:39

 

man skal ikke ha blogg for å komme på topplisten, men for å skrive ting og tang for at man i senere i tid kan se tilbake, som i en dagbok! men det er utrolig mange som har omgjort blogg til en konkurranse om hvem som skal komme på topplisten. dette blir for teit synes jeg

Jeg er enig i det Maria sier. Altfor mange har gjort dette til en konkurranse, når man egentlig bare skal dele livet, som en dagbok

 

Videoblogg

Forslag hva min neste videoblogg kan handle om?:)

edit

edit

BILDER Torsdag 21.06.2012

Imorgen skal jeg legge ut rundt 20 bilder av meg selv.

Noen som har noen ideer på hvordan jeg kan se ut/ kle meg i / ha på meg?

Blogg

Bloggen er under oppussing:)

bare så dere vet det


interesser, livet mitt, irritasjon, mobbing, og noe annet2

interesser, livet mitt, irritasjon, mobbing, og noe annet

justin bieber|Design

Folk har spurt meg hva jeg syntes om han, om jeg er forelsket i han ogv. Dette blir et kort innlegg om hva jeg syntes om han:)

 

Jeg hører ikke på musikken hans, men har heller ingenting imot han i det hele tatt, og nei, jeg er ikke forelsket i han i det hele tatt. Som sagt liker jeg kun jenter.

 


Design:

Jeg forandrer litt på designet og:)

anmeldelse


§ 4.
 Forbud mot diskriminering

       Direkte og indirekte diskriminering på grunn av etnisitet, nasjonal opprinnelse, avstamning, hudfarge, språk, religion eller livssyn er forbudt.

       Med direkte diskriminering menes at en handling eller unnlatelse har som formål eller virkning at personer eller foretak på grunnlag som nevnt i første ledd blir behandlet dårligere enn andre blir, er blitt eller ville blitt behandlet i en tilsvarende situasjon.

       Med indirekte diskriminering menes enhver tilsynelatende nøytral bestemmelse, betingelse, praksis, handling eller unnlatelse som fører til at personer på grunn av forhold som nevnt i første ledd blir stilt særlig ufordelaktig sammenliknet med andre. Med indirekte diskriminering i arbeidslivet menes enhver tilsynelatende nøytral bestemmelse, betingelse, praksis, handling eller unnlatelse som faktisk virker slik at en arbeidssøker eller arbeidstaker stilles dårligere enn andre arbeidssøkere eller arbeidstakere på grunn av forhold som nevnt i første ledd.

       Forskjellsbehandling som er nødvendig for å oppnå et saklig formål, og som ikke er uforholdsmessig inngripende overfor den eller de som forskjellsbehandles, anses ikke som diskriminering etter loven her.

       Det er forbudt å medvirke til brudd på diskrimineringsforbudet i paragrafen her.

Endres ved lov 20 mai 2005 nr. 28 (ikr. fra den tid som fastsettes ved lov) som endret ved lov 19 juni 2009 nr. 74.

§ 5. Forbud mot trakassering

       Trakassering på grunnlag som nevnt i § 4 første ledd er forbudt. Med trakassering menes handlinger, unnlatelser eller ytringer som virker eller har til formål å virke krenkende, skremmende, fiendtlig, nedverdigende eller ydmykende.

       Det er forbudt å medvirke til brudd på bestemmelsen i første ledd.

       Arbeidsgiver og ledelsen i organisasjoner eller utdanningsinstitusjoner skal innenfor sitt ansvarsområde forebygge og søke å hindre at det skjer trakassering i strid med første ledd.

 

  

jeg kommer til å anmelde han for diskriminering uansett.

 

 

 
hmm..

Noen som har fritidsproblemer?..:)

 

hmmm....

Fantastisk skrevet, fantastisk alt. | rørende!

Vil si at dette er det mest rørende jeg har lest.. så lenge jeg kan huske

Vil dele det med dere:

 

sitat: 

"I går så nevnte jeg veldig kjapt og kortfortalt litt om Malin, en utrolig hyggelig jente og utrolig pen. Hun har lenge hatt lyst til at jeg skal skrive litt om seg og bloggen sin. Jeg kan jo begynne med å nevne at bloggen hennes er www.mysecretliiife.blogg.no. - Besøk bloggen hennes! Bloggen ble først og fremst startet opp, hun skulle få et sted å skrive om hvem hun er og ha et sted å skrive ned sine tanker om det og få muligens råd fra andre og støtte. Noe som hun da også får gjennom meg og flere, vil jeg tro. - Hvis ikke, er dem RARE alle sammen!

Jeg har som sagt blitt fast leser av bloggen hennes og leser den flere ganger om dagen. Prater også med henne via andre kommunikasjons middler og synes det er helt vidunderlig å prate med henne, så å se og lese hva hun har opplevd igjennom livet sitt og hvordan hun har tenkt å følt, er helt sjokkerende. Når jeg også oppdager at hun fremdeles får stygge kommentarer og den slags, blir jeg såret ved at hun blir såret/skuffet. - Det er bare helt idiotisk å rakke ned på andre bare fordi dem er anderledes enn seg selv, forstår det bare ikke. Rett og slett.

Malin er en person som er i begynnelsen av å endre kjønnet sitt, nemlig fra gutt til jente. Slik som mange andre i verden, har Malin et guttenavn som de fleste kjenner henne som, men jeg bagynner å venne meg til at det er Malin en skal kalle henne for. Malin er et fint jente navn og et navn som denne personen kommer til å passe godt og bruke godt. Tilbake til guttenavnet, er det Kristoffer. Det er også et fint navn, men nå er det Malin det er snakk om. En hyggelig og søt jente.


( Som dere ser, er Malin enda en gutt, med tanke på at det er en lang prosess for å bli en jente, men hun er i gang for å bli den hun egentlig er. )

Dere har vel nå klart å få med dere at Kristoffer/Malin går igjennom en prosess for å bli jente, med andre ord så er han en MTF, Male To Female. Noe som er så sinnssykt awesomme! - Dere våger ikke å slenge dritt til henne altså. Slutt med det! Det tar mye mot å komme ut av skapet som homse, dragqueen, bifil, lesbisk, transkjønnet eller hva man nå måtte være. 

I dag så fikk jeg vite av Malin at det lille jeg hadde skrevet betød veldig mye for henne og at hun kom i sjokk ut av det, og det er rørende å få høre slikt av andre å se at det du skriver og synes om en blir tatt i mot med glede. Nå i skrivende stund, fikk jeg vite av Malin, at hun har opplevd noe positivt, nemlig meg! - Ble utrolig glad og rørt da hun sa det. Sier bare, hvem er det som ikke vil være venn med Malin? Finnes dere, er dere rett og slett tafatte.

(  Jeg har veldig lyst til å vise dere et bilde av Malin, men vet ikke om jeg helt får lov til det. Tror jeg gjør det for det, siden hun selv har lagt det ut på nettet, da er det jo der fra før av uansett. )
Her har dere pene og søte Malin. Synes hun er utrolig søt og pen, føler jeg gjenntar meg selv når jeg sier det, men det blir jo sagt så mye siden jeg mener det og vil få frem i lyset at Malin er hyggelig og et menneske en kan stole på. - Har dere noen problemer med at Malin går igjennom det hun må for å bli seg, drit i å snakk med henne. Prøver du å forstå greit, men prat når du forstår situasjonen hennes!

Personlig vil jeg bare si at jeg synes det er utrolig trist å vite at Malin har opplevd det hun har gjort og enda så får hun negativitet rundt seg. Velger igjenn å få frem at jeg ikke kjenner henne helt som person, men jeg lærer å kjenne henne hver dag og nå kan jeg si at hun er på vei oppover. Hun skrev jo selv at hun vil begynne å gå med mer jente klær og den slags, men at hun er uvitende om mote og merker og diverse slikt. Siden jeg er så snill, sa jeg at jeg kunne hjelpe henne med noe, i hvert fall hva jeg synes er fint og tøft. Det er bra at du vil gå med jente klær og spør etter hjelp, men spør etter hjelp hos de rette personene. 

Egentlig, bør jeg avrunde her for jeg kommer bare til å gjennta meg hele tiden med å si at det å skifte kjønn er helt greit og det er ikke noe feil eller galt med det. Tenker jeg stopper meg nå ved å skrive noe mer om Malin, uten om at jeg er veldig glad i deg og at du er et super godt menneske <3 Stå på! Du kommer deg igjennom dette, og ikke tenk på det negative. Fokuser på det positive rundt deg.

GLAD I DEG VENNEN!! <3<3

Hva tenker du om kjønnskifte?
Kjenner du andre som går igjennom det samme? "

 

Har aldri lest noe så fantastisk noensinne...<3

Bloggen til hun som skrev det : Http://kdaisy.blogg.no , verdt å ta en tur innom !

Prosess, WISC-test, Psykolog.

 

Jeg vil nå forklare hvordan prosessen min er, og hvordan den skal bli, samt fortelle om undersøkelsen/testen jeg skal ta mandag 25.06.2012

Prosessen jeg er i er lang, den tar ikke en dag, en uke, en måned eller ett år. Kan regne med 3-4 år med dette. Når jeg kommer fra psykologen til rikshospitalet vil de vurdere meg på nytt, ikke utifra det psykologen har gjort, men da vet de iallefall litt om meg. Den første testen er en «real life test» , som jeg har nevnt før. Da skal man være en jente/ oppføre seg som en/ leve som en i 1 helt år. Dette inkluderer navn.

Hele prosessen vil bestå av mange vurderinger, Navnbytte, Personnummer bytting, Hormonbehandling, enda flere vurderinger, og til slutt selve inngrepet.

Til mandag skal jeg på en WISC-test, altså en personlighetsstest som finner ut av hvordan jeg løser forskjellige problemstillinger. Det er noe som blir gjort med alle. Jeg gruer meg litt tid den, tenk om scoren blir lav?, jeg føler meg litt blond, men det betyr ikke at jeg er veldig blond?.

Har selv tenkt å farge håret mitt blondt å se hvordan det blir..

Som sagt var jeg hos psykologen idag der vi snakket om bloggen min. Det vi brukte mest tiden på var å snakke om tilbakemeldingene jeg får via bloggen. Han syntes at de som vil hjelpe meg burde skrive lange kommentarer med sine synspunkter på, enn å skrive kort. Han sier også at folk som kommenterer « stå på» , egentlig ikke vet hva jeg driver med, eller hvordan prosessen er.

Hva tenker du?
prosessen/klær

 

Først må jeg jo komme meg til rikshospitalet, men selvom det er den veien jeg skal gå for å bli den jeg vil være, så tenker jeg også at jeg vil gjøre en liten forandring, Kanskje innenfor klær engang?

Noen som faktisk kan lære meg litt om klær? Hva som er inn og hva som er ut. kan feks ingen navn på forskjellige ting i det hele tatt:P

haha?:)

Congratulations! You've just finished the first song on Chuck Norris' "How to play the piano for dummies" book!


Videoblogg spørsmål og svar

Her har dere, uredigert :)

 

EDIT:
Ja , jeg kunne redd opp senga, men jeg er rotete haha 

God morgen :)

Ny dag idag, og idag kommer det bilder og video:)

 


Noen som gleder seg?

Fortelle foreldre om bloggen?

Burde jeg fortelle foreldrene mine om bloggen min?

ja eller nei? og hvorfor?

Kino

Var nettopp på kino - MEN IN BLACK 3 - 3D

Den var veldig bra, klarer ikke forklare den haha

 

trailer:

 

 

 

Off topic


hvorfor liker jeg å høre på denne?:

 

Fritidsproblemer| Merke på armen for livet

Ser ut til at jeg har litt fritidsproblemer?


Det er riktig, det er ispinner knekt i flere og flere biter.haha

Forslag til noe GØY jeg kan gjøre?

 

Forresten, her er et merke jeg fikk på sykehuset når jeg ble født. Fikk det pga syre. funny. Har endel slike.
Universet er stort

.VY Canis Majoris er foreløpig den største stjernen som er oppdaget.

VY Canis Majoris ligger ca. 5000 lysår fra Jorden.

Beregninger viser at VY Canis Majoris har en radius mellom 1800 og 2100 ganger Solens.

Om denne stjernen ble plassert i midten av vårt eget solsystem, ville stjernens overflate strekke seg helt ut til Saturns bane.

 Hvis jorden var en basketball i diameter ville denne stjernen vært over en mil i diameter.

Hvis et fly kjører i 900km/t, vil det ta 1100 år å fly rundt hele 1 gang.

Univserset er stort!

 

Lesernes VG

Kult at bloggen min havnet der:)Har noen forslag om hva jeg kan skrive om idag?:)
vblogg kl 11:00 Tirsdag

Noen som vil ha vblogg kl 11:00 imorgen? :)

 

Får ikke tatt bilder eller gjort vbloggen idag pga lillebror er hjemme..han sier han er syk..

Langt sammendrag av livet mitt. v1,07

For litt siden, skrev jeg en «kort oppsummering» av meg selv, så tenkte jeg kanskje skulle skrive en komplett en også?, vet det blir mye å lese, så forstår godt at de fleste «dropper» ut når de har lest litt.

Se tittelnavnet og se etter versionen , og husk tallet. Denne teksen blir oppdatert.

Jeg har tenkt til å fortelle litt om da jeg ble mobbet, ( før jeg fant ut om meg selv), når jeg fant det ut, og hva som skjedde etter jeg fant det ut om meg selv.

« Jeg ble født 3 måneder for tidlig, lå på sykehus i 4-6mnd, veide 1200g ved fødsel og 600g når jeg var syk, overlevde såvidt»

Mobbingen startet i andre klasse, Da det var noen «større gutter» som snakket dritt om meg på skolen, det i kombinasjon av «jeg-hater-lekser» prinsippet gjorde at jeg var «supersnill» på skolen, men et mareritt hjemme. Ett eksempel var at jeg satt med lekser i 3 timer , noe som hadde egentlig bare tatt 10 minutter.

I 5 klasse gikk jeg på date med noen for første gang, på kino «istid 2(?)» . Jeg fikk henne bak kinoen etterpå for å si de enkle ordene «jeg elsker deg», men etter å ha prøvd å si det 5-10 ganger gav jeg opp, og sa hun bare kunne glemme det. 

I 6 klasse ble jeg konstant mobbet av klassen, (jenter spesielt). Så jeg dro til helsesøster og begynte å snakke med hun hvorfor jeg ble mobbet, det som resulterte i at jeg byttet skole.

Den nye skolen var grei, men for å oppnå en slags status løy jeg meg til diverse ting.  Jeg har ikke alltid vært like ærlig som jeg er nå.  Jeg savnet spesielt jenta ifra 5 klasse, så jeg hadde bestemt meg for å bytte til ungdomskole etter 7ende, siden den daværende skolen jeg gikk på var «1-10klasse» prinsipp.

Høsten i 7 klasse, var jeg for andre gang på slalom, Seffølgelig klarte jeg å tabbe meg totalt ut, kjørte for fort, rett inn i sikkerhetsnettet i kongsberg skisenter, opp på et hopp laget av snø, og deretter «fløy» jeg over 2 bilder og landet rett forran en av bilene. Svimte av i 20 sekunder.

I skrivende stund får det jeg skriver, til å få meg til å tenke på alt som har skjedd i livet mitt. Utrolig at jeg har orket å skrive så mye om det allerede.  Jeg dro til sykehuset og ble der resten av dagen, og leieutyret jeg brukte på slalom , måtte jeg betale dagspris på selvom jeg brukte de i kun 15 minutter. Mamma og lillebror kom ditt, beskymret. Legen spurte om de ville ha meg hjem , ellers så ville de gjerne ha meg over natten , men vi dro hjem. Resultatet ble en liten hjernerystelse.

Ungdomsskoletiden kom, det var da alt kom rasende inn i hodet på meg, jeg hadde håpet jeg skulle få venner pga, «ny sjanse på nye skole, sant?» . Men neida. En på skolen ville sloss med meg , så det ble slosskamp på 4de skoledag. Husker min første annmerkning ble pga jeg plukket opp en appelsin som jeg skulle kaste i søpla, siden hele uteområdet var fullt av ødelagte appelsiner pga det hadde vært en appelsinkrig ( Slikt skjer når de som leverer frukt ikke spør ansatte om nøkkelen til fruktrommet, men lar kassene være igjen ute ). Læreren kom og gav meg anmerkning, samt at jeg måtte rydde alle de moste appelsinene som lå på bakken.

Jeg møtte en venn, en venn jeg trodde jeg skulle ha for livet. Jeg nevner ikke navnet her på bloggen desverre. Hun hjalp meg med å finne ut hva slags jenter jeg likte, og hvorfor. Jeg fant ut at jeg likte alt fra tynne jenter, til ekstremt overvektige jenter. Noe som var veldig flaut i starten av, men jeg vente meg til tanken. Kanskje jeg burde være stolt av å like det?

 Vinteren i 8 klasse ble et rent «helvette» for meg. Hver eneste dag ble jeg døpt med snø på skolen, inkludert store mengder av snøballkasting mot meg. En av dagene når vi skulle ut på tur, ble jeg døpt i de 3 timene turen tokk, inkludert dyttet ned i elv med isvann, og nesten kvalt, kort sagt det er dagen jeg trodde jeg skulle dø.

Jeg dro hjem rett etterpå det, og fortalte alt til moren min, og hun tokk det opp med skolen. Ser ikke ut til at noe forandret seg? På skolen var matte mitt værste fag, hadde 2 i matte, 3 på prøver om jeg var heldig. Jeg fant ut at jeg ville bli jente pga intersser, klær, hår og lignende, men gjorde ingenting utseenetmessig pga jeg er en person/utseenemessig som jeg ikke vil være.Jeg ble direkte hatet av HELE klassen.Jeg gikk ut med 2,3 , (eller 2,5) i snitt til 9ende klasse.

 I 9ende klasse fikk jeg 2 venner, som slet de også som jeg gjorde, men de har/hadde dysleksi mens jeg hadde konsentrasjonsvansker, pga konsentrasjon , og om at jeg ville bli jente kom inn. Det skoleåret skjedde det ikke stort, læreren kom og gikk etter hennes eget ønske, Mens vi ikke lærte noenting. En i klassen begynte direkte å mobbe meg, begynte å stjele fra meg. Slå meg, hate meg og var direkte voldelig i mine øyne.

Dette skoleåret var da jeg fortalte mine foreldre at jeg hadde lyst til å bli jente, som jeg skrev på sms til moren min.

Jeg fikk også meg kjæreste det skoleåret, men forholdet varte bare i 1 uke, og vi var ikke mye sammen i det hele tatt, ikke ett kyss, nesten ikke noe prat i det hele tatt. Mobberen i klassen holdt på ut året.Ting gikk litt bedre karaktermessig, med et snitt på 3,4 da jeg gikk ut av 9ende klasse.

I 10ende klasse ble det også ganske bra, men fortsatt hadde jeg de følsene om jeg var født i riktig kropp eller ikke. Fikk også en kjempebra lærer. Samfunnsfag var faget jeg likte best, nest etter RLE. Dette skoleåret fortalte jeg 2 jenter i klassen at jeg ville bli jenter, de var sjokket. Jeg vuderte å fortelle læreren det, men gjorde det ikke pga frykt. Fant også ut at jeg er/var livredd for jenter siden det er de som hovedsakelig har mobbet meg igjennom livet. Hver eneste gang jeg ser /så en jente ( og det gjør jeg enda), så ble jeg redd for at hun skulle gjøre meg noe, og begynte nesten å gråte inni meg.

Ifra paralellklassene fikk jeg dritt mot meg, at jeg var så stygg som faen, og at jeg kunne brenne i helvette.Jeg gikk ut med et snitt på skolen med 4,0.

1 VGS begynte, ny start nye muligheter, Det som hang igjen fra barneskolen og ungdomskolen var smertene jeg har inni meg, + angsten.

Av fagene på skolen, så gav de faktisk mening, alt hadde en sammenheng siden jeg gikk 1 vgs service og samferdsel. Jeg hadde faktisk en interesse for å lære det på skolen. Mitt største idol på det stadiumet er faren min, siden han gikk ut med 6 i snitt, han har en bit av fotogratisk hukommelse, som jeg tror jeg har arvet litt av. De eneste fagene jeg øvde til hjemme var naturfag pga kjemiske formler, o.l , men vil si jeg husker det jeg har lært enda.

November/desember 2011 gikk jeg til legen min for å faktisk gjøre noe med det jeg følte inni meg i forhold til å bli jente. Vinteren 2011 hadde jeg et snitt på 4,3.

Legen min hadde henvist meg i januar til et sted i Sandefjord. Etter 1 times samtale der spurte hun jeg snakket med om alderen, og jeg svarte at jeg var 17 år, noe som fikk hele samtalen i stå siden jeg hadde blitt henvist til et sted der det var 18 årsgrense for. De valgte senere å sende meg videre til ungdomspsykeatrisk ( skrivefeil?) avdeling i Larvik så jeg fikk en psykolog.

Jeg går hos han enda, og begynte å snakke med han i mars måned i år. De første 4 samtalene handlet om kjæresten min, hvordan det ville være hvis jeg mistet hun, siden jeg hadde vært sammen med henne siden 10 januar 2011.  Vi gjorde det slutt i mai måned. Jeg klarte ikke å ha kjæreste mens jeg tenkte på det jeg gjorde. Jeg snakket med læreren min angående mulighet for å fjerne fravær fra skolen ved spesielle årsaker, noe som gikk.

Jeg var nervøs for å fortelle hun det, men hun trengte bare legeerklæring og ingenting annet.

Jeg hadde da blitt kjent med hun som anbefalte meg å blogge ( Marielle <3 ) , og hun hjalp meg å starte en blogg , http://mysecretliiife.blogg.no.

Første 6 timene fikk jeg 109 lesere, og dagen etterpå 677, mens dagen etterpå ble 600 før det sank til nåværende 200. På den tiden hadde bloggen min kommet seg til topplisten i Sandefjord. En i klassen min hadde lest bloggen, men hun støttet meg og sa ingenting til de andre.

Dagen etterpå skulle jeg møte noen, noen som aldri kom. Fikk spørsmålet ifra 3 stk i klassen om jeg ville bli jente, men jeg nektet, fordi jeg totalt lammet av sjokk hvordan de visste det.

Timen etterpå gikk jeg til psykolog, og imens gikk ryktet rundt i klassen om bloggen min. Fikk vite det ifra en i klassen, som er homofil/bifil ( husker ikke haha) , mens jeg nektet å dra på skoleturen dagen etterpå, siden da hadde det vært rent «selvmord» for meg. Dagen etterpå ble jeg altså hjemme, mens jeg på fredagen dro til miljøarbeiderne på skolen og forklarte om bloggen, noe som gav meg gyldig fravær for resten av dagen.

Miljøarbeideren snakket med læreren min , som sendte meg sms. Hun hadde slettet fraværet for dagen før også. Jeg takket til hjelpen med at hun skulle be den andre læreren vi hadde den dagen med å snakke med resten av klassen. Fikk dermed en koslig melding fra læreren om at klassen støttet meg.

Torsdagen var kommet / 14.06.2012 og jeg skulle se om jeg kom opp i eksamen eller ikke, noe som jeg ikke gjorde. Jeg la merke til at ende av de i klassen så rart på meg når jeg så dem. Haha? Fikk også et snitt på 4,8.

Livet mitt er vanskelig, har fått slengt mye dritt etter meg. Jeg har fortsatt angsten for å snakke med jenter Irl, men det burde gå vekk etter en stund. Det er ikke slik at jeg ikke vil snakke med dere. Jeg gråter ofte og tenker på fortiden. Jeg har sikkert ikke skrevet alt sammen her, men om jeg kommer på noe skal jeg fylle det ut og omgjøre tittelen til v2, v3 ogv.

Det er sikkert ikke alle som har giddet å lest hele, men til dere få som faktisk gjør det så takker jeg for at jeg fikk din oppmerksomhet den tiden det tokk å lese 1770 ord.

 Jeg er den jeg er og ingen andre. Jeg orker ikke høre at folk sier hvor stygg, painfull ogv jeg er. Jeg har fått nokk dritt mot meg.

Hvis du leser dette enda, vær så snill å legg igjen en kommentar, jeg lever nesten på feedback.

 Du er også snill om du deler innlegget mitt.

slik ser jeg ut nå haha.


vente eller nå?

Skal jeg vente til imorgen med å publisere et innlegg på 4 sider angående en større oppsummering av livet mitt?

eller skal jeg legge den ut idag?

avstemning?

Hvor mange?

Er du gutt eller jente?
 Jente
 Gutt
Hva er det beste på bloggen?
 At du er ærlig
 At du tørr å skrive om temaet
 Begge overnevnte
hvis det er noe som ikke står nevnt, kommenter det gjerne :)

"jesus" , er det mulig? | oppdatert|

Sender meg mye dritt i hele dag -.-

 
 

  

Mandag - Bilder / vblogg?

Imorgen er det mandag, Dagen da jeg lovet dere en videoblogg./ svar på spørsmålene :)


Hva med at jeg tar noen flere bilder av meg?:)

 

If anyone want?:)

 

Dykking - interesse

Jeg kjeder meg, så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om en av interessene jeg har , altså dykking.

Jeg tok dykkesertifikat i thailand i januar 2010 tror jeg, Det er mye billigere der enn i Norge.  I Thailand måtte jeg ut med 10 000 THB (Thailands valuta) , som tilsvarer 2000,- Norske kroner. I Norge hadde det kostet rundt 6000,- å ta det.

Kurset varte 5 dager. Vi ( Meg , lillebror og pappa) skulle egentlig fått norsk instruktør, men han/hun var på ferie hjemme i Norge, så vi tokk til takke med norske lærebøker. De  2 ½ første dagene ble det teori, men ikke slik kjedelig teori som de har på skolen, men vi kombinerte det med boka og film.

 
(Bildet er tatt fra google, skal lete etter mine egne bilder asap)

Regel nummer 1: Aldri ta på ting du ikke vet hva er . ( Ikke ta på noe , haha)

Slutten av den andre dagen prøvde vi dykkeutstyr, og tokk en liten tur med instruktør ned på 10 m under havoverflaten for å teste.

Den 3dje dagen hadde vi litt oppfriskning på teorien og var ute i vannet nesten hele dagen, på alt fra 10 meter til 20 meter. VI måtte også utligne i henhold til trykkforskjellen i ørene våres. Vi lærte også mange nyttige «triks» som er lurt å kunne. Feks om man mister masken sin under vannet i 15meter og skal ta den på igjen, for å så igjen få ut vannet av masken?.

Kan kort fortalt si at det er verdt alle pengeneJ

Nest siste dagen gjorde vi det samme og lærte flere ting, hvis vi fikk krampe, Hvis vi gikk tom for luft på tanken o.l . Siste dagen tokk vi «prøven», og ingen av oss fikk 100% riktig, pga noen av bildene var dårlig illustrerte. Men vi alle besto prøvenJ

Deretter, etter prøven måtte vi ut på båten, bli «kjørt» langt ut til havs og da skulle vi ha svømmeprøven haha. Vi måtte hoppe ut, og svømme 2 runder rundt båten, for å så ligge flytende i vannet i 10 minutter før vi fikk komme opp igjen.

Litt morsomt at vi måtte ta svømmetesten etter  alt det andre vi hadde gjort?:)

 
Jeg har selv sett alle disse fiskene, og vært der.
God morgen:)

God morgen alle sammen:)

 

planer for dagen?

jeg kjeder meg

Frykt for rikshospitalet?

Frykt for rikshospitalet?

Har jeg en slags frykt for rikshospitalet? Har fått vite at de er veldig strenge når de vurderer personer som meg, altså MTF eller FTM.

Har også hørt det er «fasittsvar» , som : «Nei, det er galt svar» , eller « det er riktig» . altså det finnes fasitsvar på hva jeg føler og hvorfor. Har også fått vite av andre som har vært der at de er veldig kresne og gir stygge blikk. Hva om jeg svarer noe feil og blir kastet ut? Hva om jeg tar feil og aldri får lov til å prøve igjen?

Hva skjer med fasittsvar når vi mennesker er forskjellige?

Før var min største frykt « 1årsprøven» som jeg kaller det, som innebærer å være «jente» i en guttekropp 1 helt år, altså 365 dager før man kommer noe videre. Det jeg var redd for da var tilbakemeldinger fra mennesker rundt meg, men ser ut som «riksen» har tatt over frykten min

Må minimum gå 1 år hos riksen før det blir hormonbehandling. Også er det 2 år ventelister els. Men først må jeg bli ferdig med psykologen så han kan sende meg til riksen.

 

Noen tanker?

 

xingarx.blogg.no

h*n .. er i et forhold med KAMERATEN MIN:O
sykt overaskende <3
"Tommy Gjermundrød er i et forhold med Ale Ingar Høvik."

natta|kommentarer|design

Da sier jeg natta igjen til alle sammen. 

Forresten, tro det eller ei "jesus" kom tilbake med drittkommentarer.. haha for en taper:)

 Noe jeg skal blogge om imorgen?:)

Syntes om designet?:)

 

Jeg liker å tenke på den gyldne regel:)
nytt design

jobber med nytt design

 

men... sliter med header -.-

Facebook hater meg?

Ble plutselig kastet ut, og måtte igjennom en sikkerhetsskjekk, etter jeg gjorde den kom dette:


Deretter måtte jeg skrive epost + tlf nr + sende iD...

 

 

 

GL facebook. må vente i evighet...

 

 

edit: hva har jeg gjort dere????

 
videoblogg tid

Videobloggen til spørsmålene kommer 18.06.2012 altså på mandag

 

 

spørsmålslink: http://mysecretliiife.blogg.no/1339693913_sprsmlsrunde_via_vide.html

Konkurranse| vinn kinobillett eller annonseplass

Da har jeg tenkt å prøve å lage min aller første konkurranse her på bloggen. Meningen med konkurransen er at flere skal forstå hvorfor jeg i det hele tatt blogger, og at flere vet om den.

 

Det er 2 ting du skal gjøre for å ha mulighet for å vinne:

1: Skriv et sammendrag av bloggen min, post det på bloggen din og kommenter dette innlegget med link 

eksempel på sammendrag: mysecretliiife.blogg.no/1339602380_kort_sammendrag.html

NB: Det er ikke satt noe fast på hvor langt sammendraget må være, men kan si jo bedre det er skrevet jo større sjanse er det for å vinne premien. De som leser bloggen min fast,  har mye mere kunnskap om meg.

2: Svare på noen få spørsmål angående meg, disse spørsmålene skal bli besvart som kommentar i dette innlegget

Spørsmål: 

-          Hvor gammel er jeg?

-          Hvordan er jeg som person? (gjett)

-          Hvor lenge har jeg ønsket dette?

-          Hvor lenge har jeg blogget?

-          Hvor bor jeg?

 

 

 

Premien:

Vinneren kan velge mellom:

-          Sponsorplass på bloggen min i 1 år.

-          Kinobillett
 

Husk at du må svare på spørsmålene + sammendraget :) 

- Om det er noe uklart, bare si ifra -

God morgen :) | konkurranse?

God morgen alle sammen:) For en fin dag , ikke sant?:)

Hva slags vær har dere?

 

Forresten, skal jeg lage en konkurranse? Der man enten kan vinne annonseplass eller kinobillett? Isåfall hvilke?

Noe jeg kan finne på?

Har noen noen forslag på hva jeg kan gjøre idag?

 

ta noen bilder? isåfall hva slags?

 

 

tenker mye på denne:

Image and video hosting by TinyPic

natta

Da legger jeg meg.

 

fikk forresten dette før jeg la meg...

 

Image and video hosting by TinyPic

Hat meldinger i chatten / kommentarer & støtte

 

Hei, jeg vil nå skrive et lite innlegg om hat meldinger jeg har fått via chat, eller via kommentarer, selvom det meste foregår via chatten.

Når mennesker som går innpå bloggen min sender meg drittkommentarer som : «Du er stygg»  , «stygge bilder» «jævla idiot/transe» , «skaff deg et liv» , «Du sier det bare for å få lesere!» og lignende så er ikke det hyggelig i det hele tatt.

Greit, jeg er ikke perfekt, jeg er ikke den alle andre ønsker jeg skulle vært, jeg er ikke  slik du  skulle ønske jeg noensinne var, men jeg kan si dere en ting, jeg er meg selv! Det tok meg tid å feks legge ut de 2 bildene av meg igår, men etter de 25+ tilbakemeldingene så føltes det bra å ha lagt dem ut.

Klassen min kan hate de, Byen kan hate meg, Alle kan hate meg men jeg er meg selv ! ingen andre. Jeg er ikke james bond, Breivik, den populære, den med flest venner i det hele tatt. Alle er jo forskjellige.Greit, du slenger dritt til meg via chat, som kun jeg kan lese, er dere altså så redde for at andre skal se hva dere skriver til meg? I det minste legg det ut som kommentar så du får spredd ditt «hatbudskap».

Jeg ser heller ikke pen ut i kjole, men det kan forandres det også?. De bildene var de første jeg faktisk orket å legge ut i frykt for negative kommentarer.

Greit, de fleste vet at jeg ikke er fornøyd med meg selv i det hele tatt, Men hvem sier at jeg ikke kan forandre på det selvom det tar tid? Hvem kan stemple meg som noe negativt resten av livet?

Til dere som støtter meg , Så er dere fantastiske. Har aldri fått så mange positive kommentarer til meg i hele mitt liv noensinne. Et annet eksempel er de jeg har lagt til på facebook eller skype, at de faktisk tar inisiativ til å starte praten med et lite «hei» eller «God morgen» , noe som gjør at jeg får tårer i øynene at faktisk noen bryr seg. Via kommentar feltet har jeg faktisk bare fått positive kommentarer, men via chatten har jeg fått rundt 30 hatmeldinger som jeg faktisk velger å ignorere med en gang, og hvis jeg får dårlig motivasjon er det bare å se på de positive kommentarene jeg har fått iløpet av min bloggperiode.

Jeg startet denne bloggen for å få ut det jeg tenkte på, følte og for å se hva andre personer tenkte om den sitasjonen jeg er i. Det var en veninne ved navnet Marielle som fikk meg til å starte å blogge.

Jeg har selv fått flere gode venner via bloggen, kan nevne noen navn som : «Susanna,Arvida, Ann kristin, Annbjørg, Sara, Ronja, Marielle (takk skal du ha btw <3 ),Todne, Tina,Christine, Ine Marlene, Lone, Malin, Michelle. Det var bare noen få navn av faktisk de som snakker til meg på Facebook.

Jeg er sårbar, jeg er et menneske, jeg har svakheter som alle andre, selvom jeg ikke har mange venner i det hele tatt så trenger ikke haters å gjøre slike ting?

 

Hva skjer med den gyldne regel? noe som "gjør mot andre mennesker det du vil de skal gjøre mot deg"?

 


 


Så til dere som hater meg, dra å plag noen andre.

Til dere som støtter meg : Keep what you are doing <3

 

 

 

 

 

Kjeder meg | blogsoft fungerer

Jeg kjeder meg nå:S

Noe jeg kan skrive om eller gjøre?

 
Mye på blogsoft har klikka?| kommentar nummer 1000?

Andre enn meg som opplever problemer med blogsoft?

isåfall hvilke? ( kan feks ikke legge ut bilder nå på den normale måten, så måtte jukse litt :) ,men kan bare skrive et nytt innlegg -.- )
Image and video hosting by TinyPic
EDIT:
Image and video hosting by TinyPic
Gratulerer til Riya som skrev kommentar nummer 1000 klokken 16:07 :)

God morgen

God morgen alle sammen:) Våknet først nå, selvom jeg ville ha våknet for lenge siden. 

Noen som har lyst til at jeg legger ut det siste bildet?:)

Spørsmålsrunde/ tema via Video

Kjeder meg litt, Hvis noen lurer på noe,eller om det er noe spesielt jeg skal prate om  så er det bare å spørre her :) Skal ta svarene på videoblogg:)

 

kanskje jeg legger til en bonus også?^^
Det aller første bildet av meg

Jeg har da valgt å publisere ett av mine 5 bilder på bloggen, fordi det er mange som har spurt om å få se ett. Dette bildet ble tatt grytidlig om morgnen forrige tirsdag med mobilen min. For meg så er dette et stort steg å dele et slikt bilde. Selvtilliten min er nesten på bånn i skrivende stund, det jeg faktisk forventer er negative kommentarer, siden jeg vet ikke bildet er til å skryte av i det hele tatt. Om du faktisk bryr deg, legg gjerne igjen en kommentar, som sagt en kommentar kan gjøre en hel dag bra.

Grunnen til at dette er et stort steg er feks: mysecretliiife.blogg.no/1339602380_kort_sammendrag.html

 jeg har mistet motivasjonen min nå... Håret mitt så dritt ut i tilegg, mulig pga jeg var trøtt. OM bildet blir akseptert, legger jeg kanskje ut flere. :`(

bildene er utrolige uskarpe

 
 

 

haters gonna hate?:C

2 vanligste spørsmål | misunnelse |

Siden jeg kjeder meg, og det ofte har kommet spørsmål om det samme, som jeg har besvart på mange ganger tenkte jeg å skrive et innlegg om det isteden. Har fått spørsmål som : «Hvorfor er det ingen bilder av deg som jente» , «Hvorfor høres det ut som du har lagt på lyd i videobloggen din?»

Hvis jeg tar sistenevnte nå med en gang, så kan det høres ut som det er lagt på lyden fordi webkameratet mitt ( som tar opp lyden også) , kostet 199,- ( inkludert headsett !), men det er vell bedre en ingenting? Eller skal jeg droppe videoinnlegg i det hele?

Det andre spørsmålet jeg har fått var som sagt «hvorfor er det ingen bilder av deg som jente», eller «kan du legge ut noen»? Jeg har selv fått skryt for mitt mot, noe som jeg verdsetter veldig mye J

Har ikke kommet så langt i prosessen til at jeg har mot nokk til å legge det ut, kan iallefall bli overbevist med å legge ut noen om jeg får positive kommentarer, har 5 stk her som jeg kan vurdere å legge ut. Har også snakket med folk som snakker dritt om meg, som tror jeg bare sier dette for å få folk til å lese bloggen min, altså de ikke tror på noe av det jeg sier, og det gjør meg lei meg, og det inkluderer at min samlede motivasjon forsvinner.Denne prosessen tar over 3 år. ( 2 års ventetid også)...

En annen ting jeg kan skrive om er at jeg blir veldig fort misunnet av mennesker, spesielt jenter. Hvordan de ser ut, hvordan de er , ogv. Kan tilogmed hende jeg drømmer meg bort i enkelte tilfeller. Jeg har aldri hatt en bestevenn, ever siden igår da ei ble kjent med over bloggen hadde veldig lyst til å bli besteveninnen min. Seffølgelig takker jeg ikke nei til det, tar imot alt jeg kan få haha.

Dette var da et kort innlegg.... kan kanskje skrive noe mere?( for å få bilde større, trykk ctrl og + samtidig flere ganger)

Ingen eksamen!

Da ble det ingen eksamen på meg i det hele tatt, som betyr at jeg har tid til blogg :)

 som betyr...sommerferie !

Forslag til tema jeg kan skrive om?

 

 

For dere som ikke har lest sammendraget mitt, ta en titt her : http://mysecretliiife.blogg.no/1339602380_kort_sammendrag.html

Mulig eksamen

Klokken 09:00 er jeg på skolen for å se om jeg kommer opp i muntlig eksamen eller ikke.

Det jeg kan komme opp i er enten Mattematikk eller naturfag

matte sies å være den mest pinefulle ifølge vg: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/elevavisen/artikkel.php?artid=10050793

Kryss fingrene for at jeg ikke kommer opp i det hele tatt ! :)

Kort sammendrag

Her skriver jeg et kort sammendrag av meg selv:

avslappende musikk

Jeg heter Kristoffer og er 17 år. Jeg vil nå dele en bit av min historie på hvorfor jeg vil bli jente, og slike ting .
Jeg fant ut at jeg ville bli en jente i en alder av 13, pga jeg ikke passet inn i miljøet,

og fordi jeg tenkte på samme ting som de fleste jenter gjør på en alder av 13 /14.

Sa ingenting til foreldrene mine før jeg nesten var 16, og valgte heller ikke gjøre noe med det før til vinteren 2011,

da jeg oppsøkte psykolog. Har nå gått i psykolog 4-5 ganger, og er i begynnelsen av prosessen.

Lagde en blogg 03.06.2012, og etter 3 dager fant klassen det ut,

Skal på skolen 22.06 for å ha avslutning på skolen, blir morsomt å se hvordan de reagerer..

Når foreldrene mine fikk vite det , ble de skuffet.. Skuffet over at jeg ikke var lykkelig.

Resten av familien min utenom foreldrene mine vet det ikke enda.

jeg har tenkt å bytte kjønn, selvom prosessen tar 3 år.

( 2 års ventetid også). Selvom jeg liker jenter, så betyr det at jeg blir lesbe.

Jeg har blitt mobbet i 7 år, helt siden jeg var 10 år gammel bare fordi jeg ikke er som alle andre.

Jeg slet på skolen, orket nesten ikke mer av livet, men ble fortalt at det skal bli bedre før eller siden.

i de groveste tilfelle av mobbingen ble jeg banket opp i 8 klasse og 9ende klasse av rundt 50 mennesker.

Har fått merker for livet psykisk og mentalt. Gråt hver eneste dag på skolen.
Jeg har selv prøvd med selvskading, opptil flere ganger i mitt liv.

Jeg er faktisk en veldig snill og omtenksom person, men har nesten ingen venner i det hele tatt.

Noen blir forskrekket over at jeg ikke har noen siden jeg har fått høre jeg er veldig grei.

Jeg prøver å tenke på det positive selvom det ikke er lett,

siden jeg har blitt slengt dritt etter i årevis. I 8 klasse ble jeg døpt i 2 1/2 time,

mens læreren ikke brydde seg engang,fikk ikke engang puste. det var dagen jeg trodde jeg skulle dø.


 " Tenk deg at du tar ett fat ! Ops, du mister det på gulvet, så er det knust. Tenk hvor fort det gikk i stykker? Så tar du opp alle bitene, du prøver så godt du kan og lime dem sammen igjen. Det tar lang tid, det er veldig vanskelig! Når du er ferdig kan du se spor av hvor fatet var knust.. Sånn er det med mennesker også, det er raskt å ødelegge andre, og det tar tid å reparere skaden.. Du vil alltid sitte igjen med spor eller sår som viser hva du har vært igjennom! Så husk at et smil betyr ikke alltid at du er lykkelig og at alt er perfekt, men at du er sterk nok til å smile selv om det gjør vondt! "

Musikk? |rolig

Har noen noen forslag på musikk jeg kan høre på ? Da tenker jeg på musikk som er avslappende . slik musikk som: http://www.youtube.com/watch?v=sSgPDKG6bB0 får meg til å tenke på hele livet mitt. Alt fra det første jeg kan huske, til jeg sitter her idag. Kanskje fordi det er en type musikk som beroliger meg?

 

Sitter feks ofte å tenker når jeg går til sengs, sitter å kjeder meg, eller bare er på skolen og vil dra hjem, da begynner jeg å tenke på alt mulig rart.

 

Har noen flere slike "typer" musikk som kan deles?

 

Høytaller tilbake :)

Da har jeg fått høytalleren min tilbake, etter at mamma har brukt den på jobben i over 10 mnd:

Vent, er det ikke noe som mangler?

- jo, Nå mangler jeg bare kabelen ifra høytalleren til guitaren -.-

 sukk.. tar visst en stund til før jeg får spilt med den...

 

Hva burde jeg gjøre nå?:P

Popcorn ! &lt;3

Når jeg spiser popcorn så får det meg til å tenke på alt sammen i livet mitt, både gode og dårlige tanker, men hva skjer når den er tom?Popcorn er billig. 3x 100g for 10kr ;)

slik ser den ut når den er ferdigpoppet:Men, i den så er det bare luft akkurat nå:(

Hva skal jeg gjøre nå? siden popcornet er tomt?

 

edit: Har ikke mer popcorn hjemme...

kan ikke kjøpe heller

God morgen :)

God morgen alle sammen:) Da har jeg tvunet meg selv til å stå opp siden jeg skal til miljøarbeiderne på skolen klokken 10:00 idag. Skal seffølgelig si hvordan det gikk:)

Påskeferie 2013 ! &lt;3| USA|

Her legger jeg ut video nummer 2 der jeg forteller om planene mine for påskeferien 2013.

Klippet er uredigert, og jeg vet at jeg driter meg ut de 20 siste sekundene haha:) , spesielt på slutten -.-

 

 

(ps: det er mulig at jeg har sinnsykt dårlig webkamera, pga lyden er fucka?)

"spørsmål og svar" gjentagelse?

Så, spørsmålet mitt er om "spørsmål og svar " videoinnlegget mitt ble vellykket?

Skal jeg lage flere ? Hvorfor , hvorfor ikke?:)

Jeg sitter her og tenker på hva jeg kunne gjort bedre, og hva som kunne gårr enda dårligere haha;)

 

Mye som har skjedd på kort tid

Nå hadde jeg tenkt å skrive litt om hvordan det har vært for meg, helt siden bloggen ble opprettet søndag  3.06.2012 kl 17:00 og fremtil nå. Skal prøve å få skrevet dette innlegget endel lengere enn mine «normale» innlegg pleier å være, så det faktisk er noe å lese.

Fikk somsagt laget bloggen forrige søndag, og allerede tirsdag(?) hadde en person i klassen allerede kunnskap om bloggen min, men h*n sa ingenting, noe som var veldig deilig.

På onsdag forrige uke gikk det rykter om bloggen min rundt i klassen, sikkert i noen andre klasser også, er litt usikker pga jeg fikk vite det natt til torsdag at faktisk klassen visste om det.

Fikk skaffet meg gyldig fravær av å ikke være på skolen på torsdag og fredag,  Det var deilig å tenke på.Læreren i klassen min snakket med resten av klassen om dette temaet , og de tokk det faktisk bedre enn forventet. Fikk også besøk igår av noen i klassen, som sa at H*n støttet meg fortsatt.

Selvom lesertallet har variert veldig fra nesten 700, til nåværende 180 så er det faktisk en fin tanke at det er mennesker i Norge som leser bloggen min, at det er jeg som står bak den, jeg og ingen andre. Har fått noen venner via bloggen, en som jeg har møtt og 2-3 andre som jeg skal møte.  Det blir morsomt å fortelle psykologen dette neste onsdag skal du troJ

Prøver alltids å finne noe som trekker lesere, men samtidig er innenfor temaet denne  bloggen handler om, men er ikke alltids like lett.Noen som har forslag ?

La også ut min aller første «spørsmål og svar» video klokken 11:00 idag, så lurer på hvordan reaksjonene på den videoen blir.

Som dere sikkert har fått med dere har jeg utrolig lav selvtillit, og den ligger der enda. Kanskje i frykt for noe?

 

videoinnlegg | spørsmål og svar

Dette er mitt første forsøk på videoinnlegg. jeg vet jeg ikke er flink, og høres ut som en fjortis akkurat da, men jeg prøvde iallefall

 

 (uredigert)

( der jeg bøyer meg ned er pga skjermkabelen til pcen løsnet )

11:00 bloggvideo !

Bloggvideoen er klar:)

legger den inn klokken 11:00 :)

 

altså om:

 

 

 

 

God morgen ! :)

Da sitter jeg her og skal snart spille inn videoen som jeg skal legge ut, er uheldigvis stuptrøtt.

 

tips?

videoinnlegg imorgen

Husk at jeg legger ut videoinnlegg imorgen:)

 

still spørsmål her: http://mysecretliiife.blogg.no/1339092667_vlog.html

 

 

Mareritt

Inatt fikk jeg mareritt, altså en helt forferdelig drøm:/

jeg drømte at jeg mistet faren min, og tro meg, har aldri hatt et mareritt i 2012 før nå.

fikk ikke sove på en time da jeg våknet 02:30.

Grusjobbing

Jeg har akkurat vært ute i 1 time og jobbet med grus, altså bæring av grus fra ett sted til et annet. 

Det er den værste jobben jeg kan huske å ha, selvom jeg jobbet med det 1 1/2 time igår så er det aldeles ikke gøy i det hele tatt, Jeg mister lett motivasjonen(bilde ifra google)

selvom jeg tjener penger på å gjøre det, så gjør jeg det kun for å hjelpe familien min, vi hjelper jo hverandre sant?, men om det hadde vært en annen jobb, så hadde jeg sikkert orket å holde på lengere, feks maling, luking av planer o.l . 

tema

Forslag til hva jeg kan ha som tema idag?

guitarvideo | :/

Tja, nå har folk spurt meg om jeg legge ut en guitarvideo. Den er ekstremt dårlig, så advarer de fleste som faktisk velger å se den. Noen tips er:

- Hold for ørene

- Ikke forvent deg noe stort

- kunne vite kombinasjonen alt + f4 

- vite hvor du skrur av lyden

Er ikke stolt i det hele tatt, går ikke musikklinje eller noe, men jeg gjør mitt beste..

 

haters gonna hate 

 

anything to do? or talk about?
dagens innlegg | ene eller andre |

Så, klarer ikke bestemme meg hva jeg skal skrive om... Skal jeg skrive om igjen hvorfor jeg liker de jentene jeg gjør, legge ut hvorfor jeg spiller gitar / video av gitar, eller en annen ting?

dagens tema| katten min |

Forslag til dagens tema?

 

(oppdateres med bilder av katten min <3)

må gå , ut å jobbe i hagen med det værste jeg vet :C

Malin Kristiane

Widgets