//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
hits juli 2012 (Mitt hemmelige liv)


Skolestart |Kort innlegg|

Hei alle sammen, For tiden sliter jeg  noe sinnsykt med motivasjonen, både til å faktisk skrive noe, og å gjøre ting hjemme.

Først og fremst gruer jeg meg mest til skolestart. Jeg har så veldig veldig lyst til at klassen skal vite det, og at de skal kalle meg ?malin? og ?Hun? i timen etc, men får nummeret til den nye kontaktlæreren min den 14.08, så lurer på hvordan det vil gå når jeg skal ringe han/hun og begynne å fortelle om det hele, Det gruer jeg meg veldig til!  Har også lyst til å prøve på å få fritak fra praksis gym på skolen, men først og fremst vil jeg bare bli respektert for den personen jeg er.Vet ikke om jeg må til fastlege, psykologen eller bare dialog med skolen.. Noen som har peiling?


Til helgen har jeg tenkt meg på dagsbesøk til hrbs sin leir, Der jeg kan møte/snakke med andre personer som ?sliter? med det samme som meg.

Plukke bær i hagen:)

Frisk luft, fuglene som synger og det er tid for å plukke ting vi har rundt på tomten våres. Kirsebær og rips:)

For tiden så sliter jeg å sette ord på ting.
 

Er ikke jeg og mamma flink? <3

Kjøpe domene?

Burde jeg kjøpe mitt eget domene? feks http://mysecretliiife.com?

 

Da kan jeg kontrollere mye mere enn jeg kan nå, men da kommer jeg jo ikke opp på statestikken, hva er din mening?

 

blir 1200-1900kr i året....

Favorittbilde

Moren min og ei veninne av hun har klart å fått et bilde i lokalavisen;)

Bildet heter øyeblikksnyter, og hvis du vil kan du godt stemme på det, så vi kan vinne kinobiletter og muligens ferietur for 2:)

 
Det betyr mye for oss:) 

 

http://www.sb.no/nyheter/stem-pa-din-favoritt-i-fotokonkurransen-1.7070267

28.07.2012

Marielle og jeg lagde en musikkvideo for rundt 2 uker siden, og den ble... bra tror jeg:)
Jeg var for det meste og filmet, men var med bittelitt jeg også:)

Vi har ikke publisert den enda, men her er sangen vi brukte:

 

 

 

Noe jeg burde gjøre?

Hei:)

 

Utrolig nokk så er jeg litt glad, men alikevell forbanna på noe jeg kjøpte for 1 time siden for 250,- som ikke funker.

Er det noen som  vil ha en "Må gjøre video" eller noe slikt? Hva er prinsippet forresten med det?, jeg aner ingenting hva det er , bare hørt at folk gjør det:)

slappe aav:)

<3

 

 

HEI

Står til folkens? :c

Spørsmålsrunde? svarer på alt

Det var visst noen som ville ha en spørsmålsrunde till, så hvorfor ikke?:)

 

Tenker jeg legger ut videoen om rundt 1 uke, på video:)

 

Hvis det er noe annet jeg skal gjøre i videoen er det bare å si ifra:)

Flere bilder?

Noen som har lyst til  å se flere bilder?

Noen få bilderrandom person ^ Facebook

For ca 2 uker siden ble jeg med i en hemmelig facebookgruppe der det er slike som meg, og omvendt av meg.

(MTF OG FTM).

 

Det er en støttende gruppe:)

 

 

 

 

 

 

Forresten, noen gode filmer noen kan anbefale? 

 

alene?

jeg sitter her og skriver litt p å wordpad på pcen imens jeg ser på tv.

 

Har/er veldig deppa for tiden, legger også merke til at jeg ikke har skrevet så mange innlegg etter foreldrene mine leser bloggen min, men får vell bare ignorere det at de leser det eller, og bare skrive det som faller meg inn.

Hvis dere vil, kan dere gjerne legge igjen en oppmuntrene kommentar, så jeg får litt mer motivasjon igjen? Da skal jeg faktisk skrive noe meningsfylt. 

 

Klarer ikke dette alene :S

 

- Malin

Tenker jeg får skrive litt

Det er lørdag morgen, klokken er 12:45 i skrivende stund og nettet forsvinner igjen klokken 13:00 -.-

 

Tenkte jeg skulle skrive litt som jeg kan publisere senere idag, vet bare ikke hva jeg skal skrive om :C

 

tannlegen | kino

Igår kveld så jeg "the amazing spiderman" 3D med broren og faren min:) , Den var veldig gøy og vi kom hjem rundt 23:45 ^^

Idag måtte jeg desverre stå opp 07:45 fordi jeg skulle til tannlegen klokken 09:00. Tannlegetimen tokk tilslutt bare 10 minutter, noe som var ekstremt deilig, men 6 av de 10 minuttene jeg var der løp alle de ansatte rundt om i lokalet for å lete etter stolene sine, til tross for at det var 3-4 andre stoler i rommet jeg satt i. Skulle bare se over tennene mine, så bra det ikke ble noe mer ut av det.

 

 

Morsom start på dagen:)

 

 

Planer for dagen?

Statestikken?

Noen som har samme problemer som meg? har hatt det rundt 1 måned nå?

kan ikke se dato ogv:(
Noen få bilder

Skal få ut bildene av kameraet mitt, her er et par foreløbig:)


Happy morning

Idag skal jeg til en veninne, som heter Marielle

 

blogg:http://mariellej.blogg.no/

 

Tror det blir en awesome dag:)

snakkes.

God morgen:)|ferie|

God morgen alle sammen:)

 

Idag stod jeg opp litt før 6, for å trene med pappa klokken 06:30:)

Deretter øvelseskjørte jeg med bilen frem og tilbake inntil nå:)

 

Idag skal jeg møte 2 eller 3 stykker ifra Sandefjord, Det blir kult:)

 

Flere som har en fin ferie? Noen planer for resten av den?

 

 

 

Bilder ifra Ferien kommer snart <3

De neste ukene

De neste ukene kommer jeg bare til å ha nett fra 10:00 - 13:00 og 17:00 - 20:00 :P

Dårlige greier, men seffølgelig bedre enn ingenting.

 

Noe tema jeg skal skrive om?

Noen som vil se litt bilder?:)

Endelig hjemme

Endelig er jeg hjemme. var glad inntil visse ting skjedde:

 

Mistet bagasjen

Måtte nesten gå hjem

Mistet 1300kroner .

 

 

Sliten og trøtt, snakkes imorgen :S

 

OM MEG, MALIN!!

MTF-TRANSKJØNNETHET!
Hei Hei dere, og alle der ute som titter innom denne bloggen her!  
( Innlegget blir skrevet av Kristin Daisy, forfatteren/bloggeren bak www.kdaisy.blogg.no)

Til bekjente og familie av Malin. Mye av det som blir skrevet nedenunder, er temaer som Malin ønsker å ta opp men synes det er utrolig vanskelig i og med at hun ikke har lyst til å såre noen eller skuffe dem på noen som helst måte. Derfor ber jeg dere om å ta kontakt med henne på Facebook og snakke med henne der. P.S dette er informasjon som Malin selv har sagt. " Eneste stedet jeg klarer å snakke om dette er via facebook "

People are who they are, so looks dont matter at all! - Sitert, Kristin Daisy(www.kdaisy.blogg.no)


I en uke nå, har jeg fått/blitt mast/spurt om jeg har lyst til å skrive om Malin, absolutt alt jeg vet om henne. Først vil jeg bare få frem at jeg ikke kjenner henne så utrolig godt enda og har aldri sagt jeg kjenner henne veldig mye, men at jeg lærer å kjenne henne for hver dag som går. 

Kristoffer(Malin) ha lenge hatt et stort ønske om å bli en jente og det har han gjort fra rundt eller før 13 års alderen sin og er nå i en alder av 17 år og bor i Sandefjord. Kristoffer(Malin) er en veldig åpen og ærlig person, veldig snill og hyggelig og. Grunnen til at jeg bruker Kristoffer nå og ikke bare Malin er pga jeg vil få frem at han er en MTF så dere ikke blir helt forvirret dere som har kjent vedkommende i over flere år. Kristoffer(Malin) leter også etter nye mennesker å få kontakt med, nye bekjentskaper er alltids kjekt.

Jentenavnet Kristoffer vil bytte til er Malin og har nå tatt enda ett skritt nærmere drømmen og ønsket sitt i å bli en jente for fullt, hun har nemlig endret navnet sitt på facebook fra Kristoffer til Malin. Dette steget var nokså stort for henne og veldig følelses ladet. Til en som meg, ja inneforstående men samt uteforstående, blir det veldig mye å ta å sortere av tanker og meninger om diverse tanker som blir drøftet ut og frem ut i det åpenbare. 

Malin sier selv at hun ønsker og bli akseptert og forstått. Hun ser på seg selv som rar, men på en god måte og er intressert i andre jenter. Noe som resulterer til at da hun blir en jente fullt ut, ser hun på seg som lesbisk jente. Det er også en del Malin er usikker på og det er hvordan type jente hun ønsker å bli, det hun aller mest tenker på er om hun skal være tynn eller tykk og ha store pupper.

Malin tenker nokså på utseenet sitt veldig mye og, og lurer på om hun skal begynne å gå iført jente klær, men er ikke så flink med moten og er usikker på hva som er fint og hipt nå til dags, så hun bruker innimellom klær i fra moren sin som er fra 60/70 tallet ca. Malin ser for seg som en jente med brune eller blonde lange extentions og kul stil. 

Årets skolegang, er noe Malin har veldig mye i tankene nå i det siste, siden skolen nærmer seg, er det mye hun ønsker å få gjort, men er usikker på hvordan og håper det vil skje. Begynner du på samme skole som henne, vær voksen nok til å støtt henne og aksepter henne enn å le og gjøre narr av henne. Livet blir så mye lettere for henne om det blir gjort og da kan mye annet for henne gå bedre.

Det Malin går igjennom, tilsier at hun må snakke med fagfolk for å holde alle sine følelser og tanker på plass, og til en mye senere tid blir det til at hun skal til Rikshospitalet og delta i et program over 1 år som tilsier at hun skal være, oppføre og ha følelser som en jente har. Akkurat den delen gruer hun seg til, for resultatene av den 1 års testen kan bli mye anderledes enn hva hun tenker seg. En må nemlig få diagnosen som transkjønnethet av en med høyere makt. Får hun diagnosen, kan hun begynne med hormonbehandling og begynne å søke seg til operasjon etter noen år.

Om det fremdeles er noe som er uklart for deg, er det bare ta å spørre Malin på facebook over mail og du får tak i henne her: Malin Pedersen @ Facebook

Hvorfor Malin akkurat velger meg til å skrive noe som dette om seg, er jeg aldeles ikke klok over. Om du har noen anelse på det, kommenter det gjerne på min blogg www.kdaisy.blogg.no

Håper dere har fått litt mere innblikk hvem Malin er og litt mer om prosessen Malin skal gå igjennom!

- Malin Pedersen via KDAISY -

NED TELLING!!

Hei hei KDAISY her!Om ikke så veldig lenge kommer eieren av denne bloggen hjem igjen. Blir utrolig koselig å få henne hjem igjen og prate mer med henne, enn sånn korte samtaler nå og da. Lenge så har jeg og Malin snakket mye med hverandre om å møtes og finne på noe gøy å gjøre. Rundt den 24 juli, tenker jeg meg nedover å møte henne for noen dager, før det bærer videre ned over på hytta før jeg skal i Bryllup til søsteren min. Poenget med at jeg skriver dette her, er for at MALIN skal vite at hun ikke mister meg på noen som helst måte og at jeg er her for henne uansett hva det måtte være og jeg er alltids lett på tråden om det skulle oppstå noe vanskelig for henne, da er jeg her og hun kan dele det med meg!

Jeg er utrolig glad i Malin og hun begynner å få et godt plass i hjertet mitt og det er ikke LETT for folk å få det til hos meg, det at hun klarer det er bare et pluss for henne. Malin var jo bare først og fremst en vanlig leser av min blogg, men så tittet jeg inn på bloggen hennes og leste om henne og vips hadde vi hverandre på facebook og nå snakker vi sammen hver eneste dag. For Malin, betyr det utrolig mye at hun kan snakke med meg ( etter hva jeg har forstått i hvert fall ) om hva som enn måtte plage henne og hva hun ellers har i tankene.

Da jeg får høre at ..".. Neei der mistet jeg enda noen venner " Blir jeg på en måte lei meg og såret over for at det faktisk er mennesker der ute i verden som ikke forstår og skjønner hva hun går igjennom. Føler du deg truffet av dette, er ikke det meningen altså.

Poenget mitt nå og er at det Malin går igjennom er en utrolig stor prosess og da oppstår det nedturer og oppturer for henne. Støtter du Malin fullt ut og stiller opp for henne om det er noe, lik facebook siden hennes: http://www.facebook.com/groups/315547485199041/ Legg igjen gode ord, bilder eller noe lignendes som viser at du er her for henne!

Hvorfor skal hun miste alle vennene sine ved å bli den hun er fullt ut?
 

 

Siden Malin likte at jeg brukte dette bildet av henne tidligere, bruker jeg det nå og.
Malin ønsker og at jeg skal skrive om seg siden hun mener jeg skriver veldig dypt og at det hjelper henne på mange måter.

Det er utrolig koselig å høre at mine ord og meninger hjelper noen og at budskapet mitt faktisk kommer ut og blir sett og lest og tatt i mot med glede. Har kke noe vanskligheter om å skrive meningsfulle tekster da jeg vet det blir satt pris på. Vet ikke om jeg får lov til å nevne dette her, men Malin har også nevnt meg indirekte for psykologen sin og det er utrolig koselig å få høre og vite at det jeg sier og gjør blir satt utrolig mye pris på og at det gleder henne så.

Søta mi, stå på og du kommer langt. Du er utrolig sterk som har kommet dit du har kommet nå i denne reisen din og under denne reisen, ble du kjent med meg. Noe jeg kan tenke meg til at du ikke angrer på nå. 

Igjen, nok en gang. Er utrolig glad i deg og gleder meg til om noen dager nå! Før det skal du være på ferie i en uke og jeg skal på festival og så endelig møtes vi! Da skal dere få enda flere innlegg av meg om kjønneste og vakkre Malin. <3

Ha en fin kveld videre folkens, blogges vi siden!

- KDAISY -
www.kdaisy.blogg.no 

 

Camping!

Hællæ!

Nå er jeg på camping med min bestevennine, vi kom i går og blir til onsdagen!
I kveld skal vi på konsert, for å se på typen hennes :-)
I morra skal vi stå i kafeterian, yaay, gleder oss! Neida..

Tenkte jeg kunne legge ut bilde, men det er ikke så bra nett heer så jeg får det ikke til!
Også har jeg fått MacBook Pro, så jeg er ikke heelt kjent med den enda!

Men stikk innom bloggen til meg og Ragnhild :-)
www.ragnhildogsissel.blogg.no
Det kom et innlegg der i går, syns vi er flinke jeg!

- Sissel
www.bollesissel.blogg.no
www.lilleragnhild93.blogg.no

PS: Vi gjorde innlegget sammen :-)

MALIN KJÆRE MALIN!!

Hei hei folkens!
Noen ord fra Malin kommer mens hun er i Spania , men er jeg som skriver det for henne!

" No matter gay, straight, bi, lesbian, transgendered life. I'm on my right track baby I was born to survive. "

Først og fremst vil jeg bare si at jeg er utrolig stolt av deg og glad i deg Malin og ønsker deg alt ditt beste fremover og er det noe, er jeg lett på tråden!

Malin er på ferie og er nå i Spania. For noen dager siden fikk jeg et spørsmål om hvor mye et plagg koster og jeg svarte at det kommer helt an på merkene og sa at hun i første om gang burde gå etter den billige varianten og ikke dyre. Men igjen det er opp til henne selv. Grunnen til at jeg bare sier Malin nå, er fordi hun skal/har endret navnet på facebook for godt og da er det jo like greit å bare bruke Malin. Noe jeg tidligere har gjort og da, men nå blir det bare Malin og ikke to navn.

I en stund nå, har jeg snakket med Malin og fått vite en god del nytt som er kjekt å vite for en som forstår og faktisk sliter med mye av det samme selv. Tilbake til hvorfor jeg skriver dette her. Først og frems gjør jeg det for jeg vet det gleder Malin og hun liker å lese det jeg skriver. Er ikke lett å sette mine ord på det hun sier, men jeg prøver mitt beste på å gjøre det og få frem det viktigste.

 Malin er blitt mye mer modigere nå enn tidligere, og holder seg fremdeles litt unna mennesker, men som jente føler hun at hun hadde turt å gjøre mye mer. Det kan hun nå og, men er fremdeles ikke det samme for henne. Foreldrene hennes støtter henne i dette her, men hun er alikevel redd for å såre / skuffe dem, ved foreksempel navne byttet.

Utseendet sitt er noe hun tenker veldig mye på og lurer veldig mye på om hun skal være feit med store bryst eller tynn med store bryst, tiltross for helseskader, noe hun er klar over. Malin liker ikke kroppen hun har nå og mildt sagt hater pikken sin og irriterer seg over den. Hun missunner både sin mor og andre jenter generelt sett. Utseendet og den slags.

Om ikke så veldig lenge, ønsker Malin å begynne å gå med jenteklær på skolen og andre steder, men er redd for å bli sett ned på i mens hun holder på med å være den hun er og skaffe seg nye venner. Hun ønsker seg flere jentevenner, men andre går og. Malin er ikke akkurat den mest normale jentejenat som mange i verden er, men hun er seg selv og det er det som teller fremfor, utseendet. Malin er seg selv og det er slik det skal være for alle i verden.!

For å unngå at jeg gjentar meg selv, stopper jeg opp her og håper jeg har fått med meg det viktigste å si. Har jeg glemt noe her Malin, får du bare si i fra til meg, så skal jeg legge det til ! :)

Ha en fin dag fortsatt dere, blogger jeg nok fortløpende igjen for Malin!

- KDAISY -
www.kdaisy.blogg.no 

BEKLAGER SÅ UTROLIG MYE!!

Hei hei :)


Modell; KDaisy / Kristin Daisy G.
Fotograf; Vibeke S. Instanes. 

Denne uken som har gått oss forbi i flengende fei, har jeg vært på besøk hos en venninne og har dermed ikke kunne blogget her, eller på min egen blogg(grundig). For å bare nevne kort fortalt hva jeg gjorde denne uken som var, var jeg nemlig å besøkte Kimmeline, en utrolig koselig og hyggelig person. I mens jeg var der, ble jeg brukt til modell. Var gøy, men tar tid å vite hvordan ansikt en skal lage til forskjellige uttrykk. Ovenfor ser dere et av bildene som viste seg å være best. Tror det ble tatt noe rundt 10 / 20 stykker.. For å få noen bra, må man ta en del bilder.

I mens Malin, har vært på ferie, har jeg snakket med henne og det lyder veldig mye til at hun har det koselig tiltross for dårlige dager nå og da. Blir utrolig koselig å få deg hjem i Norge igjen, for det betyr at jeg kan bestille billett ned til deg å besøke deg for noen dager! ( Gleder meg utrolig mye til å møte Malin. )

Ble dere nyskjerrige på hvordan de andre bildene ble eller er nyskjerrig på hvordan det var på Skeive Dager 2012, får dere gå innom bloggen min; www.kdaisy.blogg.no 

Dere får ha en fin dag videre og nyte sommerferien deres veldig mye. 

- KDAISY -

reiser bort

Hei jeg tenkte jeg kunne skrive litt her inne nå. Jeg har ikke blogget veldig mye her inne siden jeg på en måte sliter med meg selv hvis dere kjønner !! noe som ikke er noe godt i det hele tatt :O  jeg reiser da bort i morgen å får ikke blogget da men nå kommer selve eieren av denne bloggen her snart hjem fra ferie 

håper han koser seg da :D on en uke eller noe sånt !! men ja det jeg bare skulle si er at jeg drar bort i morra ! og skal kose meg masse :D

Å savne en person

Jeg skrev nettopp et innlegg på min egen blogg om hvor mye jeg savner en person. Denne personen jeg skriver om heter Espen, mer enn det trenger jeg egentlig ikke å si med tanke på litt andre ting. Men siden jeg ikke har noen anelse om hva jeg burde skrive osv så tar jeg bare å putter inn det samme innlegget her som jeg skrev der. 

Jeg blir sprø om dagen. Jeg savner en person som for meg har betydd veldig mye. Han var den jeg stolte mest på, den jeg klarte å fortelle alt til, den jeg kunne gråte til når jeg følte for det og han trøstet meg selv om han kanskje ikke likte det helt, men han gjorde det like vel. Han var der alltid for meg, og jeg prøvde så godt jeg kunne å være der for han. Vi hadde mange fine stunder med hverandre, men også mange kjipe. Jeg var sykt glad i han, og han kastet meg bort som en en simpel liten ting som forsvinner med en gang. Han gjorde mye piss som han ikke skulle gjort og som såret meg flere ganger, men likevel var det noe ved han som gjorde han så ekstremt fantastisk, som gjorde at jeg ikke klarte annet enn å føle noe godt for han. Jeg så til og med meldinger han sendte til venninna mi osv, men det gjorde ikke at følelsene mine for han stoppet like vel. Siste gang han såret meg, da han såret meg dypt og kastet meg bort som om jeg var ingenting, det var når han skulle komme til meg et par dager før 17.mai. Han skulle komme hit, feire 17.Mai med meg her i Sarpsborg. Siden han kommerfra et sted der det ikke bor like mange, så skulle han få se hvordan vi gjorde det i Sarpsborg. Men en time før vi hadde tenkt til å reise hjemmefra og hente han så ringte jeg for å spørre hva han gjorde og om han var klar. Da fikk jeg beskjed om at han ikke kunne like vel, han sa det var noe med familien, men det var jo ikke det, og det skjønte jeg egentlig med en gang han sa det. Jeg måtte legge på, jeg gikk ute i gata fordi jeg var i byen og hadde akkurat vært hos psykologen min, jeg følte egentlig for å bare dra tilbake igjen, men hun var ferdig på jobb da så var ikke så lett. Jeg satt meg ned på kanten av veien og bare stirret på telefon og i bakken. Tårene mine bare trillet, jeg følte meg helt knust. Jeg gikk til torget, og satt meg der og klarte ikke å høre alle menneskene rundt meg, det var som om jeg var totalt bortevekk. Pappa ringte og spurte om jeg var ferdig, jeg klarte så vidt å si noen ting i telefon, jeg sa at jeg sendte han melding snart og la på. 

Den dagen husker jeg ekstremt godt. Jeg var så lei meg og jeg gråt i timesvis og dagesvis. Jeg kunne i stoppe og jeg hatet det som skjedde og jeg hatet alt. Jeg orket ikke å finne på noe, jeg orket så vidt å feire 17.mai slik jeg skulle så lenge jeg var russ. Jeg sovnet når klokken var ti på kvelden, mens resten av russen drakk seg fulle den natten. 

Jeg er nok ikke alene om å savne en gutt eller ei jente for andre på den måten. Det er mange som gjøre det. Men jeg blir sprø av dette og jeg vet at jeg kommer ikke til å komme over han på lenge og det sårer og gjør meg ille vondt. Han droppet meg for ei annen jente, mens han sa at han ikke kunne pga familie saker. Selvfølgelig var det ikke famlien som var problemet, det forsto jo til og med jeg fra begynnelsen av. Men jeg ville egentlig ikke innse det. Jeg snakket med han hver dag, gjorde ikke annet omtrent, nå snakker jeg sjeldent med han. Men jeg virkelig savner deg og skulle ønske ting kunne gå tilbake til slik det var.. 

 

 

-- Linn Therese (www.linnpuus.blogg.no) 

Allsang på grensen!

Hejhej!

I dag var jeg på Allsang med bestevennina mi, hu sa istad at vi faktisk ligna på hverandre!
Men jeg ble faktisk litt usikker, men, vi sto 2 timer i kø, alltid like koselig med menn som synger for full hals rett bak ryggen på deg,
pluss at det ikke hørtes heelt bra ut! Føler jeg har blitt litt vane med det, siden pappa er sånn å!
Jeg kjøpte forresten et "Allsang på grensen" Pledd istad, fordi vi ikke orka å stå der så lenge!
Fargen var utrolig fin å!

Vi fikk en SUPERBRA plass, så husk å sett på TV2 i morra klokka 20.00
sånn at dere kan se meg, haha! Neida, trenger ikke .. men føler jeg er litt stolt, når jeg ser meg selv på tv! :-)
Slenger ut noen bilder jeg :-)

Har du vært på Allsang på grensen før? :-)

- Sissel Marie
www.bollesissel.blogg.no


Gaute er min, så back off! :-)

Bobby Bear! :-D

Flytta på dej! Alina Devecerski!

Haha, ikke pent! Men likte det :3 

Å der fikk jeg autograf, stor fan stoooor fan! Neida, liker bare sangene hans :-)

Stoolt!
Film - hva vil du anbefale?

Hei hei. Jeg sliter sykt med søvnen for tiden og trenger derfor gode filmer jeg kan se på i håp om at jeg sovner etter hvert og har noe bra i tankene samtidig. Så kanskje dere kunne hjulpet meg med noen gode forslag? Jeg elsker filmer, jeg har sett mange, så er alltid mange av de jeg allerede har sett som blir nevnt, men synes alltid det er godt med film tips uansett om det er filmer jeg har sett eller ikke. Det betyr jo bare at dere har mye av den samme smaken som meg. Jeg har hatt en tung dag, men jeg lever og det er vel noe de fleste mener er viktig så da funker det hvert fall. Har fått kjøpt resten av tingene jeg skal ha på meg i bryllupet jeg skal i til Lørdagen, så da er det i boks og det er jeg ille glad for. Så slipper jeg liksom å tenke mye på det da. 

Men ja, tilbake til temaet. Har du en film du vil anbefale som er litt god og som kan gjøre det lettere å sove etterpå ? Trenger sårt tips så hadde vært veldig godt med noen tips. 

(prøver å få ut bilde her, men det funket ikke så beklager).. 

-- Linn Therese (www.linnpuus.blogg.no) 

sorry

Hei 

sorry for at jeg ikke blogget her i går ,, har egentlig ikke vært frisk siden skolen sluttet og litt til  begynnte å bli snuffsete noen dager før skolen slutta og etter det har jeg bare blitt mer dårlig. Da jeg våknet idag hadde jeg vondt i halve fjeset :( og har det enda jeg ringte til mamma for å spørre om ho viste hva dette kunne være og da sa hun at det var ett tydelig tegn på bihulebetenelse ( aner ikke hvordan det skrives)

så jo da det har jeg fått nå :(  dette ekke noe bra start syntes jeg 

men etterpå da så skal pappa kanskje fikse sykkelen min då da får jeg beveget meg litt i morra det skal bli godt :)

Noen som vet hva jeg kan gjøre for å føle meg bedre snart ?? 

http://jannilanni.blogg.no/

Hejhej!

Jeg blogga ikke i går, grunnen var at jeg feira litt bursdag! Lillebroren min blir 15 om tre dager..
Jeg er føler at jeg ikke er så veldig flink på å gjesteblogge siden jeg aldri har gjort det før, men jeg prøver så godt jeg kan :-)

Idag så har jeg bare liggi å dratt meg helt til jeg måtte ut med avisene!
Jeg pleier å gå med aviser for kompisen til lillebroren min, når de skal bort og sånn..
Skal gå med han helt til lørdag, så skal jeg gå litt for bror mi også ..
Jeg var litt seint ute med å søke sommerjobb, så jeg føler jeg er litt heldig som får gå med de avisene .. :-)

Når jeg kom hjem dro vi ut til Høk, siden broren min skulle ha noe millitær greier!
Også dro vi på kirkegården å planta blomster hos farfar og onkel!

- Sissel Marie
www.bollesissel.blogg.no

 
btw, jeg har litt lyst til å bli gartner :')Ikke en særlig god dag

Hei hei alle sammen. I dag kommer det kanskje veldig lite fra meg her inne. Jeg er i veldig dårlig form psykisk og har egentlig ikke tenkt til å gå lenger inn på det så lenge dette er Kristoffer/Malin sin blogg og ikke min. Men jeg har i hvert fall vært en del timer hos psykologen min i dag og pratet mens vi kjørte en tur til Sverige. For de er veldig opptatt av at man skal klare å komme seg ut samtidig eller så blir det lett til at man setter seg i bilen, drar til psykologen og drar hjem igjen og låser seg inne på rommet. Har veldig dårlig erfaring med slike ting. Derfor er det smart det de holder på med, de er psykologer/terapeuter men drar samtidig ut og gjør ting, de dagene det er helt ille, tar man en prat inne først og tar seg en tur ut etterpå. Men så lenge mye av tiden foregikk i bil så gikk det greit. Jeg bor jo i Sarpsborg så er ikke mer enn 45 min til Strømstad, kanskje ikke det en gang, men noe i nærheten av det. Så da ble det tur dit. Nå skal hun ha ferie i 5 uker så kan bli spennende og se hvordan jeg klarer meg gjennom disse ukene. Jeg har mulighet til å ringe til det stedet hun jobber og heller få snakket med noen andre, så skal nok alltids ordne seg. 

Så grunnen til at det ikke kommer så mye fra meg i dag er rett og slett fordi jeg har en dårlig dag psykisk og ender nok mer opp med å sove litt og slappe av med mamma slik at jeg ikke ender opp med å gjøre meg selv noe vondt. 

Det at jeg sa ja til å være gjesteblogger for Kristoffer/Malin ville jeg se på som en utfordring, for jeg vet ikke hvordan det vil ta seg ut og skrive om mine problemer her, derfor blir det kun blogging da jeg kanskje har andre ting jeg kan slenge inn og da jeg ikke er på mitt verste ! 


Bilde lånt fra facebook gruppe. 


Men ha en fin dag alle sammen! 

 

- Linn Therese (linnpuus.blogg.no)

kveld

Hei :)

 idag har  jeg ikke orket å blogge før nå !! :( jeg er en av gjeste bloggerne :) før idag så satt jeg på facebook å snakket med selve eier av denne bloggen og fortalte grunden til  at jeg ikke har blogget før nå ! jeg forteller ikke noe om det her så det er heller ikke noe vits å spørre om hvorfor  for dem som ikke vet det !! Okei??... jeg tenker jeg snart skal legge meg siden har nesten ikke sovet på 48 timer !! ... :( hatt mange tanker som har surret rundt i hodet mitt som da har gjort at jeg rett og slett ikke får sove. Så for min del da så håper jeg at denne natten blir mye bedre enn dem 48 timen med neste ikke noe søvn har vært 

Tror mange av dere egentlig kan skjenne dere igjen i dette med å ligge å snu seg hele tiden 

Ha en god natt

 

Deilig med ferie

Da er jeg i Collioure, frankrike :-)

Har ikke tid til å skrive så mye, men vil si det har regnet i hele dag, haha

Det går Ann å kalle meg både Kristoffer/Malin eller Malin, velg etter behov :-)

Snakkes imorgen :-) Liker innleggene så langt :-)

Glad i deg

Jeg er jo en gjesteblogger mens Kristoffer/Malin er på ferie. Jeg er en av flere som skal skrive her som jeg forklarte tidligere i sta.

Jeg er utrolig glad i Kristoffer/Malin. Det er en person jeg har kjent en stund og fikk egentlig ikke vite med en gang at han faktisk ville bli jente, så tok meg jo litt tid med det første. Men jeg hadde ikke noe problem med å ikke respektere han for akkurat det. Det er noe han sa han ønsket, og jeg ville derfor velge å respektere han for den han er og den han vil være. Det har blitt rart for meg å tenke på Kristoffer som en Malin, det blir mer naturlig for meg når det nærmer seg en jentekropp osv, men det kommer seg om han fortsetter med å stå på så vet jeg at Kristoffer etter hvert vil bli og se ut som en Malin. 

Uansett så betyr dette mennesket utrolig mye for meg, og det å snakke med han gjør meg så mye blidere enn hva jeg kanskje er før jeg begynner å prate med han og det er så godt. Samtidig vet jeg at han respekterer meg for den jeg er og jeg respekterer han. Og sånn må vi bare gjøre. Og jeg ser jeg skriver mye han nå, men ddet er fremdeles en han for meg, men en han som gjerne vil bli en jente, han har ikke blitt det enda og derfor blir det slik. Jeg vet også at han kommer til å si ifra til meg om han føler det blir galt av meg å skrive som jeg gjør, men jeg har prøvd å spørre og det virket ikke som noe stort problem. 

Glad i deg! 

 

-- Linn Therese (www.linnpuus.blogg.no)

Til dere, fra megJeg er veldig glad i å se på bilder fra www.weheartit.com og der finner jeg innimellom noe jeg synes er veldig bra og noe som jeg også innimellom føler passer til hvordan jeg har det om dagen. Denne gangen fant jeg en som kanskje jeg også burde lese mer på og ta innnover meg at det er slik ting skal gjøres. Vi må leve hver dag som om det skulle være vår siste dag, for vi vet aldri når det skjer. Vi vet aldri om vi lever om en time eller om to minutter. Vi vet heller ikke om vi lever i morgen. Derfor så skal man leve hver dag som om det skulle være vår siste dag. 

-- Linn Therese (www.linnpuus.blogg.no)  

This is me! (gjesteblogger)

Hei alle sammen. 
Jeg har akkurat blitt spurt om jeg vil være en av gjestebloggerne og det var jeg veldig glad for at h*n spurte meg om. Jeg var usikker fordi jeg ikke ville ødelegge noe på bloggen her, men like vel tok jeg en sjanse.

Jeg er ei jente på 18 år og som bor i Sarpsborg.  Jeg har blogget på min blogg www.linnpuus.blogg.no i snart 4 år, så kan jo si det sånn at jeg har blogget en god stund. Jeg startet fordi jeg liker å skrive, jeg har meninger om mye, men jeg husker at jeg skrev mye mer om det før, nå går det litt mer i andre ting som kanskje kan være kjedelige til tider, men har ikke noe jeg føler jeg kan skrive om. Men jeg har tatt meg opp igjen etter en liten ned periode på bloggen min og lært meg at små pauser innimellom er lov! 

Til vanlig gjør jeg ikke stort mye. Jeg har mye med meg selv som jeg sliter med og ja. Men det er nok om meg nå føler jeg!

Jeg skal hvert fall være gjesteblogger her innimellom for Kristoffer/Malin. Og jeg vil jo bare legge til det at jeg er utrolig glad i denne personen og vært der for meg helt fra vi ble kjent og selvfølgelig har jeg også vært der for h*n. 

Malin Kristiane

Widgets