//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
hits september 2012 (Mitt hemmelige liv)


Im not perfect?

Jeg er kanskje ikke den perfekte jenta. Jeg ser kanskje ikke ut som en jente heller. Jeg er iallefall en følsom jente, en jente som gråter mens dette blir skrevet. Om jeg iallefall KAN kalle meg jente i det hele tatt. Jeg ser ikke ut som en jente, noe som jeg skulle ønske jeg kunne gjort noe med, men er redd for andre mennesker rundt meg om hva de vil tenke om meg. Jeg er svak, og viser ikke megse...
lv hvordan jeg vil være. Men om jeg var sterk og ikke selvtilliten min hadde vært knust, så kunne jeg kanskje klart meg bedre enn jeg gjør nå.

jeg tenker mye på hva som skjer om jeg hadde gjort et annet valg. Ville det blitt bedre? værre? eller ingen forskjell?. Jeg blir ekstremt fort misunnet og det er kanskje en av de største svake sidene jeg har inni meg. Jeg vil bare bli akseptert på et senere tidspunkt om folk tillater det.

Jeg går alltid med jakke på skolen, men alltid med en jakke på. Jeg sier til meg selv at jeg burde ta den av neste skoledag, men det klarer jeg ikke av frykt. Jeg er svak. Men ved et senere tidspunkt vil jeg iallefall finne meg selv?.

Vekkerklokkemusikk?

Noen som har forslag til musikk som vekkerklokke?:)

 

 

Nytt juridisk navn 

Dette er fantastiske nyheter:)

 

Spørsmålsrunde

Da setter jeg igang en spørsmålsrunde:=)

 

Svarer som vanlig over video, og det er lov til å spørre om hva som helst:)

 

Hører for tiden på denne:

 

Skole |lekser

Hei, nå har leksene begynt å komme, mens jeg prøver å få venner på skolen, artig kombinasjon.

Må få ryddet opp i følsene mine, så jeg faktisk får skrevet et ordentlig innlegg snart.  I det siste har jeg ikke skrevet mye heller.

 

Akkurat nå skriver jeg angående samfunnsfag, her ser du et dokument som oppdaterer seg når jeg skriver mer på det.

artige.no

Malin Kristiane

Widgets