//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
hits oktober 2012 (Mitt hemmelige liv)


Kjærlighet er noe dritt

peace out. Jeg er singel igjen -.-

 

 
 

- malin

Datahjelpen|Navn|Bursdag lillebror

 

I dag hadde vi datahjelpen fra klokken 10:15-11:15. Der lærte vi eldre mennesker om temaer de ville lære mer om. For meg ble jeg satt sammen med en eldre mann som ville lære om facebook.

Han trengte det inn med t-skje, og på 1 klokketime hadde jeg lært han hvordan han registrerte seg på facebook, Logge inn på facebook, og søke opp venner, samt å logge ut igjen.

Han hadde veldig lyst til å se på hvordan jeg brukte facebook, så jeg logget inn på min bruker og fortalte han litt. Han var i alle fall sjokkert over navnet mitt, morsom reaksjonJ Han fikk også vite hvem jeg var sammen med, og spurte hvordan jeg fant henne, mens jeg smilte og svarte ?Facebook?. Han var en veldig hyggelig fyrJ

 

 

 

Lurer på hvem som får smake min ?vrede? nestegang, og hvordan reaksjonen på navnet mitt blirJ

 

-          Malin

 

(Gratulerer med dagen til Lillebror som blir /ble 14 ) :)

Møtte noen | Samfunnsfagprøve| Savnes

Møtte ei jeg har snakket med på facebook i 1 ½ mnd, men ikke truffet hun IRL. Hun virket ganske hyggelig faktisk, kanskje vi kan bli venner?. Haha , hvem vetJ

I dag 09.10.2012 hadde jeg samfunnsfagprøve klokken 12:05 ? 13:35. Jeg hadde øvd en del til prøven, men selvfølgelig klarte jeg å stresse meg i hjel og glemte å gjøre oppgave 6. så jeg gikk rett fra oppgave 5 til oppgave 7.

Akkurat nå sitter jeg å tukler med diverse ting. Har snart tenkt til å ta gymleksene ( 5 oppg) som jeg skal levere innen i morgen.

 

-       Malin

 

Q: Burde jeg legge ut flere bilder? Hvorfor, hvorfor ikke?

Q: Hva savnes på bloggen min?

 

Lese DIN blogg?

Jeg vil veldig gjerne finne noen interessante blogger å begynne å lese. Kanskje jeg til og med tar å vurderer bloggen DIN?

Q: Hva er din blogg? 

Psykologen|kjøretime

I går var jeg hos psykologen klokken 10, og kjøretime med bil klokken 15:45.

 

I går sov jeg litt lengere, grunnen var at jeg skulle til psykologen klokken 10, så jeg slapp de 2 første øktene på skolen. Ganske deilig egentlig.

På vei til psykologen øvelseskjørte jeg, siden det er viktig å trene på nå som jeg skal forberede meg på å ta bilsertifikatet nåkommende januar.

På psykologen ble timen todelt, altså foreldrene mine skulle få 20 minutter alene med psykologen, også skulle jeg komme inn når jeg ble hentet. Det tokk lengere tid enn ventet.. Ikke 20 minutter, men 50 minutter. Merket det så vidt, var litt tankeskapende at de brukte så lang tid, kanskje fordi foreldrene mine hadde mye i tankene? De 50 minuttene satt jeg bare på facebook og VG, deriblant facerapet faren min fra hans IPad.

Jeg velger å skrive dette fordi jeg er åpen for alle slags kommentarer og meninger om dette, selvfølgelig vil jeg motta dritt, men det for så være.

Det vi snakket om var hvordan jeg ville forandre meg i henhold til hvordan holdningene, reaksjonene og ?hvordan-jeg-oppfører-meg-mot-andre? blir på skolen, i samfunnet, hjemme, kjæreste, etc. Det fikk meg selvfølgelig til å tenke. Men å tenke er vell bra i denne sammenhengen;)

Etter psykologtimen dro jeg og foreldrene mine på butikken, for å kjøpe lunsj til meg. Ble veldig glad for det. Det fikk meg i alle fall i veldig godt humørJ

Deretter øvelseskjørte jeg til skolen for å ta de 2 siste skoletimene fra 12-15:30.

Etter skolen ringte jeg kjæresten min mens jeg gikk nedover til byen for å ta den aller første kjøretimen min. Jeg ble møtt av en hyggelig resepsjonist, og deretter kom kjørelæreren min.

Jeg fikk informasjon på hvordan dette opplegget ville fungere, men også tips på hva som er viktig.  Vi satte oss inn i en helt ny bil kjøreskolen hadde fått ( så om det  blir noen skrammer kan de skylde på meg -.-)

Bilen var veldig uvandt for meg, så tokk rundt 4-5 kvelinger av bilen før jeg ble vandt til den. Kjørelæreren fortalte han ble aldri sur, noe som er en veldig god egenskap å ha som person.

Jeg fikk tips på hvordan jeg skulle gjøre nedtrapping av giret på mest effektiv måte. Også snakket vi sammen og ble kjent med hverandre (Han ble egentlig mest kjent med meg, husker ikke navnet hans engang -.- ). Deretter kjørte han meg hjem, også avtalte vi time neste onsdag klokken 12:15 for dobbelttimeJ

Når jeg kom hjem stod det øving på temaet, siden jeg har nemlig prøve i samfunnsfag i dag (tirsdag), og prøve i markedsføring & ledelse på torsdag. Må forresten ikke glemme presentasjonen jeg skal ha på fredag.

-Peace-

                - Malin
Malin Kristiane

Widgets