hits Venner <3 (Mitt hemmelige liv)


Glad i deg

Jeg er jo en gjesteblogger mens Kristoffer/Malin er på ferie. Jeg er en av flere som skal skrive her som jeg forklarte tidligere i sta.

Jeg er utrolig glad i Kristoffer/Malin. Det er en person jeg har kjent en stund og fikk egentlig ikke vite med en gang at han faktisk ville bli jente, så tok meg jo litt tid med det første. Men jeg hadde ikke noe problem med å ikke respektere han for akkurat det. Det er noe han sa han ønsket, og jeg ville derfor velge å respektere han for den han er og den han vil være. Det har blitt rart for meg å tenke på Kristoffer som en Malin, det blir mer naturlig for meg når det nærmer seg en jentekropp osv, men det kommer seg om han fortsetter med å stå på så vet jeg at Kristoffer etter hvert vil bli og se ut som en Malin. 

Uansett så betyr dette mennesket utrolig mye for meg, og det å snakke med han gjør meg så mye blidere enn hva jeg kanskje er før jeg begynner å prate med han og det er så godt. Samtidig vet jeg at han respekterer meg for den jeg er og jeg respekterer han. Og sånn må vi bare gjøre. Og jeg ser jeg skriver mye han nå, men ddet er fremdeles en han for meg, men en han som gjerne vil bli en jente, han har ikke blitt det enda og derfor blir det slik. Jeg vet også at han kommer til å si ifra til meg om han føler det blir galt av meg å skrive som jeg gjør, men jeg har prøvd å spørre og det virket ikke som noe stort problem. 

Glad i deg! 

 

-- Linn Therese (www.linnpuus.blogg.no)

Fantastisk skrevet, fantastisk alt. | rørende!

Vil si at dette er det mest rørende jeg har lest.. så lenge jeg kan huske

Vil dele det med dere:

 

sitat: 

"I går så nevnte jeg veldig kjapt og kortfortalt litt om Malin, en utrolig hyggelig jente og utrolig pen. Hun har lenge hatt lyst til at jeg skal skrive litt om seg og bloggen sin. Jeg kan jo begynne med å nevne at bloggen hennes er www.mysecretliiife.blogg.no. - Besøk bloggen hennes! Bloggen ble først og fremst startet opp, hun skulle få et sted å skrive om hvem hun er og ha et sted å skrive ned sine tanker om det og få muligens råd fra andre og støtte. Noe som hun da også får gjennom meg og flere, vil jeg tro. - Hvis ikke, er dem RARE alle sammen!

Jeg har som sagt blitt fast leser av bloggen hennes og leser den flere ganger om dagen. Prater også med henne via andre kommunikasjons middler og synes det er helt vidunderlig å prate med henne, så å se og lese hva hun har opplevd igjennom livet sitt og hvordan hun har tenkt å følt, er helt sjokkerende. Når jeg også oppdager at hun fremdeles får stygge kommentarer og den slags, blir jeg såret ved at hun blir såret/skuffet. - Det er bare helt idiotisk å rakke ned på andre bare fordi dem er anderledes enn seg selv, forstår det bare ikke. Rett og slett.

Malin er en person som er i begynnelsen av å endre kjønnet sitt, nemlig fra gutt til jente. Slik som mange andre i verden, har Malin et guttenavn som de fleste kjenner henne som, men jeg bagynner å venne meg til at det er Malin en skal kalle henne for. Malin er et fint jente navn og et navn som denne personen kommer til å passe godt og bruke godt. Tilbake til guttenavnet, er det Kristoffer. Det er også et fint navn, men nå er det Malin det er snakk om. En hyggelig og søt jente.


( Som dere ser, er Malin enda en gutt, med tanke på at det er en lang prosess for å bli en jente, men hun er i gang for å bli den hun egentlig er. )

Dere har vel nå klart å få med dere at Kristoffer/Malin går igjennom en prosess for å bli jente, med andre ord så er han en MTF, Male To Female. Noe som er så sinnssykt awesomme! - Dere våger ikke å slenge dritt til henne altså. Slutt med det! Det tar mye mot å komme ut av skapet som homse, dragqueen, bifil, lesbisk, transkjønnet eller hva man nå måtte være. 

I dag så fikk jeg vite av Malin at det lille jeg hadde skrevet betød veldig mye for henne og at hun kom i sjokk ut av det, og det er rørende å få høre slikt av andre å se at det du skriver og synes om en blir tatt i mot med glede. Nå i skrivende stund, fikk jeg vite av Malin, at hun har opplevd noe positivt, nemlig meg! - Ble utrolig glad og rørt da hun sa det. Sier bare, hvem er det som ikke vil være venn med Malin? Finnes dere, er dere rett og slett tafatte.

(  Jeg har veldig lyst til å vise dere et bilde av Malin, men vet ikke om jeg helt får lov til det. Tror jeg gjør det for det, siden hun selv har lagt det ut på nettet, da er det jo der fra før av uansett. )
Her har dere pene og søte Malin. Synes hun er utrolig søt og pen, føler jeg gjenntar meg selv når jeg sier det, men det blir jo sagt så mye siden jeg mener det og vil få frem i lyset at Malin er hyggelig og et menneske en kan stole på. - Har dere noen problemer med at Malin går igjennom det hun må for å bli seg, drit i å snakk med henne. Prøver du å forstå greit, men prat når du forstår situasjonen hennes!

Personlig vil jeg bare si at jeg synes det er utrolig trist å vite at Malin har opplevd det hun har gjort og enda så får hun negativitet rundt seg. Velger igjenn å få frem at jeg ikke kjenner henne helt som person, men jeg lærer å kjenne henne hver dag og nå kan jeg si at hun er på vei oppover. Hun skrev jo selv at hun vil begynne å gå med mer jente klær og den slags, men at hun er uvitende om mote og merker og diverse slikt. Siden jeg er så snill, sa jeg at jeg kunne hjelpe henne med noe, i hvert fall hva jeg synes er fint og tøft. Det er bra at du vil gå med jente klær og spør etter hjelp, men spør etter hjelp hos de rette personene. 

Egentlig, bør jeg avrunde her for jeg kommer bare til å gjennta meg hele tiden med å si at det å skifte kjønn er helt greit og det er ikke noe feil eller galt med det. Tenker jeg stopper meg nå ved å skrive noe mer om Malin, uten om at jeg er veldig glad i deg og at du er et super godt menneske <3 Stå på! Du kommer deg igjennom dette, og ikke tenk på det negative. Fokuser på det positive rundt deg.

GLAD I DEG VENNEN!! <3<3

Hva tenker du om kjønnskifte?
Kjenner du andre som går igjennom det samme? "

 

Har aldri lest noe så fantastisk noensinne...<3

Bloggen til hun som skrev det : Http://kdaisy.blogg.no , verdt å ta en tur innom !

Dykking - interesse

Jeg kjeder meg, så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om en av interessene jeg har , altså dykking.

Jeg tok dykkesertifikat i thailand i januar 2010 tror jeg, Det er mye billigere der enn i Norge.  I Thailand måtte jeg ut med 10 000 THB (Thailands valuta) , som tilsvarer 2000,- Norske kroner. I Norge hadde det kostet rundt 6000,- å ta det.

Kurset varte 5 dager. Vi ( Meg , lillebror og pappa) skulle egentlig fått norsk instruktør, men han/hun var på ferie hjemme i Norge, så vi tokk til takke med norske lærebøker. De  2 ½ første dagene ble det teori, men ikke slik kjedelig teori som de har på skolen, men vi kombinerte det med boka og film.

 
(Bildet er tatt fra google, skal lete etter mine egne bilder asap)

Regel nummer 1: Aldri ta på ting du ikke vet hva er . ( Ikke ta på noe , haha)

Slutten av den andre dagen prøvde vi dykkeutstyr, og tokk en liten tur med instruktør ned på 10 m under havoverflaten for å teste.

Den 3dje dagen hadde vi litt oppfriskning på teorien og var ute i vannet nesten hele dagen, på alt fra 10 meter til 20 meter. VI måtte også utligne i henhold til trykkforskjellen i ørene våres. Vi lærte også mange nyttige «triks» som er lurt å kunne. Feks om man mister masken sin under vannet i 15meter og skal ta den på igjen, for å så igjen få ut vannet av masken?.

Kan kort fortalt si at det er verdt alle pengeneJ

Nest siste dagen gjorde vi det samme og lærte flere ting, hvis vi fikk krampe, Hvis vi gikk tom for luft på tanken o.l . Siste dagen tokk vi «prøven», og ingen av oss fikk 100% riktig, pga noen av bildene var dårlig illustrerte. Men vi alle besto prøvenJ

Deretter, etter prøven måtte vi ut på båten, bli «kjørt» langt ut til havs og da skulle vi ha svømmeprøven haha. Vi måtte hoppe ut, og svømme 2 runder rundt båten, for å så ligge flytende i vannet i 10 minutter før vi fikk komme opp igjen.

Litt morsomt at vi måtte ta svømmetesten etter  alt det andre vi hadde gjort?:)

 
Jeg har selv sett alle disse fiskene, og vært der.
Malin Kristiane

Widgets