hits Vurderinger (Mitt hemmelige liv)


Vurderinger av bloggen min

 Her har jeg tenkt til å legge ut vurderinger eller anmeldelser folk har skrevet om bloggen min:)

 

 Antall vurderinger : 3

 


Skrevet av: http://kdaisy.blogg.no/

 

Hei hei i natten godt folk!

Ville bare nok en gang dele med dere noen få gode ord om Malin. Du er et menneske jeg så absolutt bryr meg om og støtter deg fullt ut. Jeg vet selv hvordan du har hatt det som yngre under oppveksten din, med tanke på at jeg har selv opplevd mye av det samme. Noen av mine tanker, akkurat som deg fikk jeg som 13 år, men har ikke tenkt så mye på det nå de siste årene som har godt, men den tanken er der enda. Dessuten, har jeg noen grunn til å ikke vise at jeg er glad i deg og at jeg bryr meg om deg? Nei det har jeg ikke. I LOVE YOU, MAILN!

Det er sommerferie for fullt nå, i sommer skal jeg dra ned å besøke Malin. Vi må bare finne en tid som passer oss begge først. Blir utrolig koselig å møte henne og faktisk oppleve henne som person i virkeligheten enn over en skjerm. Gleder meg sykt til å møte henne, for hun er utrolig koselig og aldeles til å stole på! Love you hun! <3

HUN HAR ALLTIDS VÆRT JENTE OG KOMMER ALLTIDS TIL Å VÆRE JENTE! Hun er ikke noe skam for samfunnet og er ikke noeFAG! Hun er absoslutt nydelig!

.- Hva tenker du om Malin og transpersoner?

 


 Skrevet av: moonice.blogg.no

Hei Hei<333333333 Eg va nettopp innom ein blogg så hette http://mysecretliiife.blogg.no å her e ka eg synes om an

Eieren av bloggen: er ein knall kjekke gutt på 17 år han e ein så hjelpe deg berra du spør eg kjenne han ikkje så godt men venninå mi kjenne han ganske godt ;D

Design: Eg barra digge designe hans det e ikkje så fansy å rosa men eg lika det;D han har og ein sånein kuuule chat ting så eg barra diggge!!!!

Heder: Hedderen hans e råkule eg sko gjerna hat ein sånein sjøl!!!!

Bilder: bra, kule å søte hehe ;3

Innlegg: faktis ganske intresange innlegg.

personlighet: han e ein kule gutt me ein tonge fortid eg syns syn på han å håpe at han får ein fine framtid me små fina barn så springe rondt å leke superman hehe!! å eg ønske han lykke te i live glad i deg ;D

Sorry blei litt lite :'(


Skrevet av : http://julielu.blogg.no/

Design: Det er et flott design, ikke for enkelt og ikke for rotete. Man kan se at dette designet er brukt lang tid på. Det er brukt hvit, grå og sort i dette designet, et bra valg farger som passer til hverandre. Det er hvit bakgrunn på innleggene, noe som gjør det enkelt å lese det som står der. Overskriften er hvit, men bakgrunnen det er sort, noe som gjør at designet ikke blir kjedelig. På begge sidene av innleggene er det to sidebarer. En på hver side. På den ene siden så er det siste innlegg, katerogier, arkiv osv. Mens på den andre siden er det et lite bilde av han og litt tekst om han. Mens litt under finner du en youtube  sang som automatisk slår seg på når du kommer inn på bloggen. Synes sangen er velig fin, man får ikke vondt i hode av å høre på den. Med andre ord kan man si at det er sang man hører på for å slappe av.

Header: Det er en fin header. Den viser hvem bloggen handler om. Det er fint redigert med skyer i bakgrunnen på headern. Det er brukt farger som gjør at designet og header passer bra sammen. I tillegg har han med navnet på bloggen og navne hans i hesder, det synes jeg er bra. Han har også med en meny under headern. Det gjør det enklere for oss som leser bloggen hans å komme inn på de forskjellige innleggene hans. Eks i starten vet du jo nesten ingenting om hvem den personen er. Da er det flott å ha et innlegg om meg selv. Det gjør det enklere for leserne å blir kjent med eieren av bloggen. 

Innlegg:  Det er passe med tekst i innleggene. Noen innlegg er litt kortere enn andre, da det ikke står så veldig mye i dem og heller ikke har noen bilder. Kunne kanskje vært litt bedre om du hadde heller skrivet litt mer og kanskje tatt med et bilde. For da blir det litt med fyldigere enn å bare skrive noen ord og så er man ferdig. 

Oppdateringer: Det oppdaters bra, at det er flere innlegg om dagen. Han oppdateres oss lesere om hans liv. Eks er det med at han har ønsket siden han har vært 13 å bli en jente. Jeg synes det er bra at folk tør å skrive om personlige ting og dele med andre. Fordi det kan være andre som også vil det, men er redde for å fortelle det til andre. Noe annet han skriver om er hva han føler, han skriver om hans venner som han er glad i.

bilder: Det er fine bilder på bloggen, men det er få med bilder. Savner at det er noen bilder på blogger, enn at det er få. Men dette er min mening. 

 

Dette er en blogg som jeg synes dere bør lese. Det er en bra blogg, selv om at det ikke er så mange bilder, men det er innlegg der som er vært å lese! Så hvis du syntes denne vurderingen var interessant, så kan du fortsette å lese bloggen hans. 


Malin Kristiane

Widgets